Цікаво дізнатися, які недоліки має кожен знак Зодіаку? Тоді читайте далі.

Овен
 
Ви не вмієте насолоджуватися життям сьогодні і зараз. Отримавши бажане, ви відразу втрачаєте до нього інтерес і йдете підкорювати нові вершини.
 
Телець
 
Ви вкрай повільні в любові, іноді вас змушує підійти до людини, яка вам подобається вже третій рік поспіль, лише наявність суперника.
 
Близнюки
 
Ви занадто багато говорите. Ніхто не сперечається, що ви інтелектуально розвинена людина, але іноді ви банально запудрюєте оточуючим голови без особливої ??мети.
 
Рак
 
Ви ображаєтеся. Постійно. Оточуючі не можуть зрозуміти, за що їм доведеться вибачитися перед вами. Швидше за все, будемо чесними, це якась дрібниця.
 
Лев
 
Ви тягнете ковдру в любові виключно на себе. Ви хочете, щоб вас хвалили і не ревнували. Однак по відношенню до своєї половинки ви ведете себе як тиран.
 
 
Діва
 
Ви здатні на багато що, якщо справа доходить до кар'єрних висот. Зізнайтеся, ваші методи іноді можуть бути занадто жорсткими.
 
Терези
 
Ви меркантильні і егоїстичні, шлюб за розрахунком для вас не виняток з правил, а скоріше правило.
 
Скорпіон
 
У відносинах ви не хочете брати на себе відповідальність.
 
Стрілець
 
Ви не помічаєте, як часто повчаєте оточуючих, і як часто вони слухають вас лише з ввічливості, а не тому що ви говорите дуже розумні речі.
 
Козеріг
 
Ви намагаєтеся розписати життя на кілька років вперед, женетеся за славою і перебуваєте в депресії через загублені можливості.
 
 
Водолій
 
Ви маєте досить наївні погляди на сім'ю і віддаєте перевагу доручати домашні турботи комусь іншому.
 
Риби
 
Ви не зізнаєтеся в своїх провинах, віддаєте перевагу звалити провину на оточуючих.