У вересні фортуна буде прихильною до тих, хто проявить такі риси як рішучість, ініціативність, сміливість. Для налагодження відносин з оточуючими підійде перша декада місяця. Досягти компромісу вдасться легко. Присвятіть період другої декади вересня вирішенню побутових і майнових питань. Життя знову вразить нас своєю непередбачуваністю в період третьої декади місяця. Раптові обставини змусять переглянути плани, а когось і основні життєві принципи. Не нарікайте на те, що відбувається, довіртеся течії і не чиніть опір їй.

Овен
 
Прислухайтеся до своїх бажань! У вересні ви схильні несвідомо ізолювати себе від суспільства. Замість зустрічей з друзями, виходів у світ та інших розваг надасте перевагу затишним вечорам вдома за читанням книг або переглядом фільмів. Не змушуйте себе «залишати черепашку» - тільки так ви зможете набратися сил та енергії.
 
Телець
 
Щоб більше отримувати, більше віддавайте! «Здорово, коли на світі є друзі!» - у вересні ви не раз згадаєте цей рядок з відомої пісні. Друзі - ваші опора і підтримка, ваші натхнення і стимул йти вперед. У цьому місяці вам не зустрінеться такої перепони, яку не можна було б вирішити, закликавши на допомогу близьку людину.
 
Близнюки
 
Вірте в свій успіх! Ви здатні на дуже багато, але, ймовірно самі не підозрюєте про це. У вересні зірки допоможуть вам розкрити свій потенціал, вийти зі звичних рамок, відчути себе впевненіше, розумнішими, сильнішими і навіть могутнішими. Прийшов час штурмувати заповітні вершини!
 
Рак
 
Розширюйте горизонти! Зірки приготували для вас активний, насичений подіями місяць. Питання лише в тому, скористаєтеся ви їх пропозицією? Щось нове стукає у ваше життя - відкриєте ви йому двері або, піддавшись страхам, «сховається під ліжком»? Пам'ятайте: один раз ризикнувши, можна назавжди залишитися щасливими.
 
Лев
 
Не погоджуйтеся на менше! У вересні ви будете перебувати на піку своєї сили в цьому році. Сміливо беріться за нові проекти, творіть, експериментуйте, шукайте себе. Ваше місце не за лаштунками театру життя, а на сцені! Настав час показати себе у всій красі!
 
Діва
 
Не тримайте почуття в собі! Зірки в вересні радять проводити більше часу в колі дорогих серцю людей: вони - джерело вашої сили. Якщо вас щось турбує, викликає утруднення прийняття якогось рішення, візьміть підказку «допомогу друга» і не прогадаєте!
 
Терези
 
Зосередьтеся на найголовнішому! Вересень - не на часі розслаблятися! Чим би ви не займалися, постарайтеся викладатися на 100%. Халтури в цьому місяці зірки вам не пробачать! Закінчивши справу, гуляйте сміливо! Радуйте себе посиденьками з друзями, походами в гості до рідних, міні-подорожами.
 
Скорпіон
 
Частіше знаходьте можливість радувати себе! У вересні захочеться свята і веселощів - так чому б це не зробити? Накрийте стіл, зберіть друзів, влаштуйте вечір настільних ігор або пісень в караоке. Чим яскравіше ви будете проводити вільний час, тим більше вражаючих успіхів досягнете в роботі.
 
Стрілець
 
Заряджайтеся енергією від рідних людей! У вересні бажано надовго з дому не їхати: він в цьому місяці - ваше головне місце сили. Займіться наведенням там затишку: зробіть невеликий ремонт, перестановку, проведіть генеральне прибирання, поновіть штори, посадіть кімнатні рослини. Ви миттєво відчуєте неймовірний приплив сил!
 
Козеріг
 
Впустіть у своє життя зміни! Рух це життя - нагадують вам у вересні зірки. Не стійте на місці (як у прямому, так і в переносному сенсі), розвивайтеся, пробуйте нове, внесіть різноманітність у дозвілля, розширюйте горизонти. Постарайтеся відпустити минуле - його помилки стали для вас хорошим уроком.
 
 
Водолій
 
Ведіть суворий облік витрат! Ваше матеріальне становище у вересні має всі шанси покращитися, і ви зумієте зробити придбання (а може, і не одне), про яке давно мріяли. Підходьте до витрат з холодною головою: спокуса купити те, що в дійсно вам не потрібно, дуже велика. Як би не опинитися за підсумками місяця біля розбитого корита!
 
Риби
 
Ваше бажання скоро збудеться! Вересень - один з найбільш насичених, яскравих і успішних місяців року. Будуйте на нього великі плани! Астрологічна обстановка благоволить розвитку в усіх сферах життя. Не витрачайте час на сумніви і переживання: все, що ви забажаєте, вийде!