Кожна жінка хоче, щоб у її малюка був найкращий тато. А завдяки знаку Зодіаку вашого коханого можна дізнатися, яким батьком він буде.

Тато-Овен
 
Овни вміють організувати дозвілля своїх дітей. У них мільйон ідей, як весело провести час. Такі чоловіки люблять активний спосіб життя і хочуть його прищепити дитині. Тому не дивуйтеся, якщо діти разом з татом і рибалити, і на лижах кататися, і навіть в гори в похід підуть.
 
Тато-Телець
 
Тельці мають спокійну вдачу, тому скандалів з дітьми бути не повинно. Тати-Тельці не люблять марнотратство і всіляко вчать дітей вміти економити. Вони не надто активно проводитимуть час з дітьми, але навчать їх логіці і стратегії.
 
Тато-Близнюки
 
Татам-Близнюкам не сидиться на місці. Він хоче кудись бігти і їхати. Тому з ним дітей чекає дуже насичений спосіб життя: подорожі та активне проведення часу. Дітки з народження будуть «на колесах». Подорожі навчать їх легкому відношенню до життя, а також шукати спільні точки дотику з новими людьми.
 
Тато-Рак
 
Мрійливий Рак приносить цю дивовижну рису в виховання дітей. Тато-Рак - дуже чуйний батько. Він розуміє дитину з півслова і вважає своїх дітей цінністю. Йому нескладно закинути прання в пральну машинку, якщо діти забруднили речі або приготувати обід малюкам після школи. З такими татами діти охоче діляться секретами і дружать довгі роки.
 
Тато-Лев
 
Амбіційний Лев буде «заражати» цими якостями своїх дітей. Він буде прищеплювати дітям любов до перемоги, вимагати від них добре вчитися і знайти гідну роботу. Для Лева діти - його «імідж», тому він буде до них суворий. Цим тато-Лев заслужить у дітей повагу і шану.
 
 
Тато-Діва
 
Тато-Діва вчить дітей ощадливо ставитися до витрат і любити науку. Своїм дітям він постійно даватиме поради. Дітям така мораль будуть не по духу, але з часом вони зрозуміють, як правий був тато. Діва навчить малюків раціональності і любові до навчання.
 
Тато-Терези
 
Тато-Терези навчить дитину вирішувати конфлікти не кулаками, а дипломатією. Терези завжди намагаються врівноважити все, тому виховання буде залежати від темпераменту дитини. Холерика він буде вчити спокою, флегматичну дитину - швидкості, а меланхоліка - радіти життю. Такого тата діти будуть дуже поважати.
 
Тато-Скорпіон
 
Тато-Скорпіон часто забуває, що він виховує дітей, а не бійців рингу. Він виховує їх в суворості, деколи буває занадто критичний до малюків. Це впливає на характер дітей не найкращим чином і псує їх відносини з батьком. Але діти тата-Скорпіона завжди поважають і слухаються.
 
Тато-Стрілець
 
Тату-Стрільцеві важко дається роль батька - вона для нього в дивину. Тому чекати від нього якогось супер батьківства не варто, особливо якщо дитина ще занадто мала. З дітьми старшого віку татові-Стрільцю стає цікаво. Він вчить їх активним видам спорту, навичкам виживання, екстремальним захопленням. З татом-Стрільцем діти залишаються друзями на довгі роки.
 
Тато-Козеріг
 
Це не той тато, який буде сюсюкатися з дітьми і балувати їх. Тато-Козеріг підходить до виховання дуже холоднокровно. Іноді здається, що він не любить дітей: рідко їх обіймає і каже приємні слова. Але це не так. У сухості Козерога діти знайдуть прекрасну життєву опору і за порадою вони будуть звертатися до нього.
 
Тато-Водолій
 
У тата-Водолія занадто багато інтересів в житті, щоб зациклюватися на дітях. Тому він особливої участі в їх вихованні приймати не буде. Єдине, що його турбує - як діти впливають на його імідж. Йому важливо, що про них думають інші люди. Такий тато здатний «заразити» дітей любов'ю до своєї роботи і захопленнями. Тому нерідко діти Водолія вибирають такий же шлях, як і їхній тато.
 
Тато-Риби
 
Тато-Риби занурений в саморозвиток. Його цікавить все, що пов'язано з релігією і внутрішнім світом людини. Дітей він здатний навчити духовності і прищепити їм правильні установки. Але іноді буває і так, що, зациклюючись на своєму внутрішньому світі, тато-Риби пускає на самоплив виховання дитини.