А ви замислювалися, що думають про вас друзі? Який ви друг для них? Про це розповість гороскоп дружби. До речі, по ньому ви зможете вибрати собі друзів близьких по духу.

Овен
 
Овен любить домінувати в дружбі. Але це не говорить про те, що він пригнічує своїх друзів. Він хоче бути лідером і вести за собою всіх. Він любить багато говорити, з ним завжди весело. А друзі цінують його за те, що з ним нудно не буває.
 
Телець
 
Тельці не вибирають в друзі будь-кого. Їм важливо не кількість, а якість друзів. Але якщо вони вибрали близьку за духом людину, тоді ця дружба буде дуже сильною. На нього завжди можна буде покластися і звернутися за порадою.
 
Близнюки
 
Близнюки дуже люблять спілкування і вважають друзями майже всіх, з ким коли-небудь спілкувалися. Завдяки чарівності вони оточують себе хорошими людьми. Вони не терплять, коли їх друзів ображають і захищатимуть їх до останнього.
 
Рак
 
Раки люблять побути на самоті, вони не люблять галасливі компанії і веселі вечірки. Тому в їх житті обмежена кількість друзів. Але навіть з ними вони часто бувають закритими, а таємниці душі тримають під сімома замками. Але самі готові підтримати всіх в скрутну хвилину.
 
Лев
 
Леви давно закріпили за собою статус лідера. Лідерство вони виявляють і в дружбі. Вони ведуть за собою друзів і готові підставити їм плече у важку хвилину. Їх цінують за відкритість і щедрість.
 
Діва
 
Діви - дуже надійні друзі. Якщо вони вибрали вас другом, то це на все життя. Вони вміють давати поради і підтримувати у важку хвилину. Тому до них часто звертаються за допомогою.
 
 
Терези
 
Терези обожнюють гучні компанії і вечірки. Вони дуже товариські, тому їх завжди оточує багато людей. При цьому з ними дуже спокійно дружити, адже вони навколо себе об'єднують людей, даруючи їм гармонію.
 
Скорпіон
 
Це дуже відданий друг. Настільки, що він чекає такої ж відданості від інших. Через це він розчаровується в друзях і не довіряє їм. Він не вибачає зради і плітки. Скорпіон такий друг, який здатний зберігати секрети і давати хороші поради.
 
Стрілець
 
Стрільці - товариські, у них прекрасне почуття гумору, а ще вони чудові друзі. Їх люблять за відданість у дружбі. Вони дуже поважають своїх друзів і готові піти на жертви заради дружби.
 
Козеріг
 
На вигляд Козероги - холодні і закриті друзі. Але ті, хто їх знають, кажуть, що вони дуже вірні друзі. Вони не люблять обман в дружбі, готові піти на жертви заради друзів і дуже цінують близьких поруч з собою.
 
Водолій
 
Водолій важко впускає у своє життя нових людей. Він їм не довіряє. Але якщо людина пройшла перевірку, то Водолій для нього стає вірним другом. Їх цінують за розуміння проблем друзів, слушні поради і мотивацію.
 
Риби
 
Риби - прекрасні друзі. Вони дуже товариські і відкриті люди. Вони готові піти на жертви заради своєї дружби, тому що для них комфорт іншої людини - перш за все. Їх цінують за відкрите серце.