31 серпня і 1 вересня – Місяць у фазі росту. Ці дні сприятливі для початку нових справ, ведення переговорів, нових знайомств, любовних пригод. Будь-які спірні питання намагайтеся врегулювати мирним шляхом. Інтелектуальна робота може супроводжуватися несподіваними відкриттями і знахідками. При необхідності сміливо звертайтеся за допомогою, навряд чи ви отримаєте відмову. 2 вересня - повний Місяць. Складний в емоційному і психологічному відношенні день. Не плануйте важливих справ, не варто також приймати ніяких серйозних рішень. З 3 по 6 вересня – Місяць у фазі спаду. Завершуйте раніше розпочаті справи, підводьте підсумки.

Овен
 
При проведенні важливих переговорів не покладайтеся на інтуїцію, прислухайтеся до голосу розуму, уникайте конфліктів. Зустрічі з друзями і знайомими принесуть несподівані результати. На любовному фронті можуть очікувати приємні сюрпризи.
 
Телець
 
Важливі справи краще відкласти. Зараз ви можете опинитися в багатьох питаннях некомпетентними або просто помилятися. Підтримка друзів і близьких допоможе відчути себе більш впевнено. А якщо в чомусь і помилитеся, не турбуйтеся: не помиляється лише той, хто нічого не робить.
 
Близнюки
 
Можна приймати доленосні рішення, що стосуються професійних питань. Колеги готові підтримати вас, завдяки їхній допомозі ви досягнете блискучих результатів. У любовному плані може спостерігатися деякий спад. Ви не будете об'єктивними по відношенню до близької людини.
 
Рак
 
У професійній сфері не робіть важливих кроків. Відмовтеся від нових, навіть на перший погляд перспективних, ділових пропозицій. Вас будуть відвідувати сумніви, ви будете не впевнені в собі. Цей період треба перечекати, незабаром він закінчиться.
 
Лев
 
Прийшов час порадувати себе. Якщо ви любите ходити по магазинам, то пройдіться і купіть те, що захочеться, але в межах розумного. Любителям поспілкуватися не варто себе обмежувати. А якщо хочете просто розслабитися і відпочити, то не змушуйте себе робити щось через силу.
 
 
Діва
 
Ваш настрій можуть затьмарити несподівані конфлікти з родичами. Вам вдасться в багатьох питаннях поставити крапку над "і", але за умови, що всі, навіть конфліктні ситуації ви будете залагоджувати без роздратування і крику. Будьте обережні у фінансових питаннях і не поспішайте, приймаючи рішення.
 
Терези
 
Даний період вдалий для укладання угод, підписання контрактів і договорів. Зараз можна зайнятися справами, до яких давно не доходили руки. У фінансових питаннях можуть виникнути труднощі. Постарайтеся не брати і не давати гроші в борг. Варто звернути увагу на своє здоров'я.
 
Скорпіон
 
Тиждень підходить для будь-яких, навіть найскладніших починань. Спірні питання намагайтеся вирішувати мирно, конфлікти закінчаться не на вашу користь. Не відмовляйтеся від спілкування і зустрічей. У відносинах з дорогою вам людиною буде панувати взаєморозуміння. Зараз йде вдалий час для нових знайомств.
 
Стрілець
 
Цей тиждень може видатися спекотним, ви будете, як то кажуть, на взводі. Щоб потім не загладжувати провину перед близькими людьми, постарайтеся свої слова і почуття тримати під контролем. Таким чином, вдасться уникнути конфлікту, та й ваша репутація не постраждає.
 
Козеріг
 
У найближчі дні ви зіткнетеся в основному з завданнями, вирішувати які буде приємно. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на них варто звернути увагу. Якщо виникне гостра ситуація, постарайтеся розібратися в ній на свіжу голову. У відносинах з коханою людиною ніяких змін не передбачається.
 
Водолій
 
Період сприятливий для здійснення нових планів. Займайтеся тим, що зміцнює ваші позиції, але залишайте час для зустрічей і спілкування з друзями. У фінансових питаннях варто проявити обережність, краще утриматися від великих витрат, не беріть грошей в борг і не давайте в борг.
 
Риби
 
Період може виявитися сприятливим для всього, що пов'язано з любов'ю і особистим життям. Одиноким представникам знака потрібно більше часу проводити поза домом, так як є ймовірність зустріти свою долю. Уникайте боргових зобов'язань. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.