Стартував 16-ий Благодійний марафон "З вірою в майбутнє", який з кожним роком дарує усе більше яскравих незабутніх спогадів учасникам та глядачам.

Рівне нський палац дітей та молоді традиційно у весняну пору відкриває Благодійний марафон "З вірою у майбутнє". Цього року він 16 за ліком. Марафон спонукає рівнян не бути байдужими до підростаючого покоління та робити добру справу. Міські чинновники також підтримують благодійну місію Палацу дітей та молоді.

Кошти, які рівняни віддаватимуть за квитки на заходи марафону підуть для трьох вихованців Палацу, а також онкохворих дітей та дітей інвалідів. Не даремно гаслом Благодійного марафону є слова Олександра Ірванця "Про людство встигнеш, про людей подумай". А для того, щоб підтримати дух ПДМівців та ще раз показати, що вони рухаються у правильному напрямку на відкритті Благодійного марафону Палац влада нагородила І місцем у номінації Комплексний міський позашкільний навчальний заклад.

Традиційно Благодійний марафон та усіх його учасників благословив священник. Відкривати 11-тиденний марафон велика заслуга для колективів. Цього року це зробив Зразковий ансамбль народного танцю "Дружба".