Вихованці міського Палацу дітей та молоді знову зібрати повну залу глядачів. Цього разу в рамках Благодійного Марафону "З вірою в майбутнє" дарували співану поезію та звуки акустичної гітари. На вечорі зійшлися рок-клуб та клуби "ГітАрт" й "Музика мрій".

Останні приготування і... поїхали.

На сцені в один ритм серця та струни відіграють концерт палацівський клуб "ГітАrt" та "Музика мрій". Звучить популярна, іспанська, та авторська музика. Окрім поколінь вихованців на підмостках і покоління викладачів. Керівник "ГітАrt-ту" Павло Павелко свого часу навчав Олександра Кондратенка. Нині ж той задає ритму у своєму клубі.

Це лише у коридорі Оля розспівується піснею гурту "Океан Ельзи". На сцену вийде з власною. Грати та писати почала рік тому. Ділиться, у цьому знайшла себе.

Одна з сорока двох гітар концерту - Віталія Буняка. Хлопець дуже швидко, на диво навіть викладачам, оволодів грою на гітарі.

Глядацька зала повна, що не перестає радувати. Вилучені за квитки кошти - частинка фонду Благодійного Марафону. А відтак - допомога тим, хто цього потребує.