Благодійності у Рівному бути! Доказ цьому - вісімнадцятий Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє". Вчора відбулося нагородження марафонців - це шість випускників Палацу дітей та молоді та трьоє вихованців з центру "Особлива дитина". Спонсори та благодійники проекту задарували дітей пакунками. Деякі нагороди виявилися напрочуд оригінальні. До прикладу - кожен марафонець отримав сертифікат на ящик морозива.

Іванко - один з трійки дітей центру "Особлива дитина". Сьогодні йому виходити на сцену - за подарунками. Тому одягнув краватку та святковий костюм. Хвалиться - вибирав його сам. Хлопчик - першокласник, напрочуд сором'язливий і... з особливими потребами. Тому допомогти втілити його мрію стати художником, взялися силами Марафону. Іванко ж зізнається - найбільше любить малювати ( воду, дерева і квіти).

Цьогоріч Марафон в черговий раз довів - благодійність та меценатство - справа душі і серця, а не обов'язку. І люди з великими серцем у нашому місті є. Ба більше, справи благодійності керівництво Палацу дітей та молоді виводить на міжнародний рівень.

Нагородження триває, а представники влади зазначають - подібної позашкільної системи освіти та розвитку дітей як у Палаці за кордоном не існує.

ХVІІІ Благодійний Марафон закінчився. І суть його, напевне, не в кількості зібраних внесків. Швидше - у зернах доброти, милосердя та меценатства, що посіяли у серцях усіх марафонців.