Напередодні ввечері на головну сцену палацу вийшли учасники зразкового художнього колективу дитячого ансамблю сучасного танцю "Light". Свої напрацювання та успіхи упродовж року показали юні танцівники та педагоги школи сучасної хореографії. До вже зіркових постановників приєднались і новачки - молоді педагоги. Заряд позитивної енергії дивіться у щоденнику благодійного марафону " З вірою в майбутнє".....

Танець - їхнє життя. Вихованці школи сучасної хореографії щороку дивують своєю роботою та успіхами. Розпочинають концерт вже досвідчені танцівники. Восьмикласниця Дарина щороку танцює заради високої мети.

Молодші учасники колективу Light також працюють, не покладаючи сил. На сцені вони перевтілюються у різні образи, та ще й у багатьох танцювальних жанрах.

Педагоги розповідають, усі вихованці та їх батьки прагнуть допомогти ближнім. Тому, звітний концерт улюбленого колективу Light відвідують цілими родинами.

У колективі впевненні той, хто сьогодні готовий допомогти, завтра також отримає допомогу та підтримку своїх друзів. Адже, щороку учасниками благодійного марафону стають вихованці школи сучасної хореографії.

Понад дві години на сцені - результат річної роботи. Улюблені постановки представляють новачки, а ще прем'єри, які не залишають байдужими глядачів.