Танцювали у Рівному і вихованці міського палацу дітей та молоді - вони вирішили "взяти" рівнян вільними рухами і гарячими серцями - щоб привернути благодійників до 16-го благодійного марафону "З вірою в майбутнє". Танцювальний флеш-моб у Рівному відбувся вперше, діти влаштували його у людних місцях - 5-ти найбільших торгівельних закладах міста.

Дощова погода не стала на заваді учасникам першого танцювального флеш-мобу із рівненського палацу дітей та молоді. 150 дітей із школи сучасної хореографії, "Лайт данс Компані" та Хобі-групи "Фітнес" під похмурим рівненським небом своїм танцем вирішили запалити серця рівнян. Усе - заради майбутнього - традиційного марафону Із віроб в майбутнє" який розпочнеться вже 5 травня.

такий танцювальний флеш-моб це ніби танцювальна соціальна реклама - кажуть організатори. Вона жива, цікава та цілком нова для сприйняття у Рівному.

Організатори сподівються, що 10 днів марафону наблизять дітей до здійснення їхніх мрій, а всіх, хто візьме участь у цій благодійній акції, зробить на одну добру справу щасливішими.