Якщо ви любите ходити по магазинах, цікавитесь модними новинками, тоді підбірка даних фільмів точно вам сподобається.

"Шопоголік"

Стрічка П.Дж. Хогана знята за романами Софі Кінселли - про дівчину, яка перебуває в постійному протистоянні зі своїм гаманцем і магазинами. Айла Фішер дивно тонко і достовірно зіграла залежність від шопінгу, адже це дійсно не лікується. "Вам знайоме це відчуття, коли бачиш симпатичного хлопця, і він тобі посміхається, і твоє серце тане, як масло на гарячому тості? Зі мною те ж саме, коли я бачу магазин", - говорить головна героїня фільму. Іронія в тому, що героїня з обов'язку "служби" роздає поради про те, як розумно планувати свій бюджет, але жодного разу не дотримувалася цих порад сама.

"Секс у великому місті"

Ми пропонуємо фільм, хоча в серіалі також чимало моментів, де головні героїні відправляються на шопінг. Уже всі полюбили чудову четвірка подруг, яких зіграли Сара Джессіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс і Синтія Ніксон, майже не піддаються часу, нескінченно ходять по магазинах. Любителі дорогого красивого взуття будуть в захваті від фільму і серіалу.

10 зіркових пар, які закохалися на знімальному майданчику

"Диявол носить "Prada"

Це чудова комедія, що дозволяє зануритися в світ глянцю. Ви ніколи не думали про те, що ховається за всіма цими статтями, фотографіями та пробниками в журналах моди? Даний фільм розповідає про молоду провінційну дівчину, яка влаштувалася помічницею до редактора одного з найвідоміших модних журналів. Дівчині доводиться зануритися в світ глянцю і зрозуміти, що він не такий простий, як їй здавалося.

"Стажер"

Кінокомедія режисера Ненсі Мейерс. Бену Уіттакеру вже за сімдесят, але він не може спокійно сидіти без діла. Чоловік вирішує найнятися стажером в офіс Інтернет-магазину модного одягу. Але колектив на чолі з начальником Джулс молодий, і вони не знають, як правильно реагувати на нового члена команди.

"Сімейка Джонсів"

Комедійна драма з Демі Мур і Девідом Духовни в головних ролях розповідає про менеджерах компанії, які проводять приховану рекламу предметів розкоші, парфумерії, спортивних та інших товарів. Зовні вони виглядають як дружна сім'я: тато, мама, дочка і син. А насправді у кожного з них завдання - рекламувати, щоб нові друзі купували ті ж речі, якими вони самі користуються.

У підсумку в кожному новому місті, куди переїжджає "сім'я", злітають продажі. Адже чоловікам хочеться мати такі ж статусні речі, як у нового сусіда, і дарувати своїм коханим коштовності. А жінкам - не упустити шансу і придбати, наприклад, омолоджуючу косметику, щоб виглядати такою ж привабливою і сексуальною, як нова приятелька. Псевдосин і дочка щосили рекламують модні серед молоді гаджети.