Квадрат
Коли ваша дитина - підліток, друзі та спілкування - це те, з чого складається її життя. Разом із друзями вона вчиться, пізнає світ, досягає перших перемог і зустрічає перші поразки.

 Чим ж зайняти дитину у вільний час, окрім гаджетів та соціальних мереж?

Тінейджерів зараз цікавлять інновації та прогрес. Вони з фантастичною швидкістю вчаться користуватися новинками техніки, дітей захоплюють подорожі та спілкування. Вони хочуть пізнати незвідане, побачити якомога більше, для них не існує кордонів недосяжного.

Гуртки та секції для дітей і підлітків - це чудова альтернатива гаджетам. Там можна провести час з користю: відпочити, переключитися зі школи на щось нове, свіже і цікаве, знайти друзів, дізнаватися нове. Дитячі та підліткові клуби спрямовані, перш за все, на соціалізацію та розширення кола спілкування учасників.

Бажаєте, щоб ваша дитина незвично для себе провела час?

Якщо Вашій дитині від 8 до 15 років, запропонуйте їй цікаво та з користю провести час займаючись творчістю чи спортом і спілкуючись з однолітками.

 

Директор підліткового клубу “Квадрат” розповідає: “Наше завдання – зробити дітей щасливими і підготувати до життя в такому цікавому світі. Кожен учень нашого клубу – це особистість, яку поважають, чують та цінують!”.

“Квадрат” створений для тих, хто прагне до живого спілкування і хоче отримувати якомога більше позитивних емоцій. Заняття дають можливість розвиватися, розкрити свій творчий потенціал, разом дізнаватися цей світ, спілкуватися зі старими друзями, заводити нових і просто радіти життю!

Клуб для підлітків “Квадрат” у Рівному створений для того, щоб юнаки та дівчата мали можливість проявити себе у різних напрямках. На заняттях діти отримують корисні знання із різноманітних сфер життя та знаходять друзів серед ровесників. Дружнє спілкування сприяє всебічному гармонійному розвитку особистості. Креативна атмосфера дозволяє кожному підлітку зрозуміти і вміти використовувати сильні сторони, проявляти вміння та таланти при вирішенні нестандартних задач.

Зустрічі в клубі - це цікаві курси різної спрямованості, мотиваційні лекції від цікавих спікерів. А також, на додаток, майстер-класи, екскурсії, прогулянки, квести, ігри та ще багато чого цікавого.

Підлітковий клуб “Квадрат” – це власна територія тінейджерів, де вони здійснюють свої мрії! Різноманітні ігри, квести, сюрпризи ,фотосесії! А загалом - особливий час для навчання, спілкування, відпочинку.

Основні принципи підліткового клубу “Квадрат” - це:

Індивідуальний підхід. У клубі дотримуються індивідуального підходу до кожної дитини з розумінням її особистих потреб, здібностей та ритму навчання.

Позитивні емоції. На постійній основі в у клубі проводяться цікаві ігри, квести та розваги,які обирає кожна дитина за інтересами.

Інноваційність. Ми відкриті до нових методів та технологій, щоб час,який проводить час дитина, ставав більш захопливим та ефективним.

Креативність. Творчі, нестандартні умови та методи навчання, що захоплюють учнів, емоційно залучають їх до процесу.

Підлітковий клуб “Квадрат” - це понад 150 задоволених дітей та більше, ніж 50 позитивних відгуків від батьків. Для підлітків це: нові знайомства, емоції та враження, а для батьків - спокій за своє чадо.

Дізнатися подробиці та записатися до клубу можна за телефоном: 0974453587 або пишіть в приват.