Викидати ялинку після свята - недозволене марнотратство. Тим більше, коли в моді еко-стиль. З сухих гілок в домашніх умовах легко створити стильні та практичні предмети декору. Як це зробити? Ми знайшли чимало оригінальних ідей, які допоможуть відповісти на це питання.

1. Створити фотогалерею

Цікаво, що гілки можуть придатися навіть там, де їх найменше очікують побачити. Наприклад, на стіні, у вигляді тримача сімейних фотографій. Така конструкція, напевно, здивує гостей і близьких, а інтер'єр зробить креативним.

Невеликі гілочки легко ламаються, але їм також можна знайти застосування, наприклад, обклеїти ними фоторамку. Сухі гілочки можуть стати відмінним матеріалом для еко-декору, який без зусиль можна зробити своїми руками.

pic

2. Перетворити гілку в гардину

Абсолютно доречно в екостилі використовувати замість гардини сухий деревний стовбур. При бажанні його можна пофарбувати або ж залишити дерево необробленим, щоб підкреслити його фактурність. Штори в такому випадку повинні бути виконані з бавовни або льону. Такий практичний декор відмінно прикрасить простір не тільки в еко-, але і в скандинавському стилі.

pic

3. Зробити з гілок вішалки

Незрівнянно виглядають в інтер'єрі гачки-вішалки з сухих гілок. Їх можна прикріпити на двері або на стіні в спеціальній рамі. Найбільш доречно вони будуть виглядати в передпокої або вбиральні.

pic

4. Прикрасити дзеркала

Невеликі тонкі гілочки - прекрасний матеріал для декорування дзеркал. Такі предмети інтер'єру вносять в простір особливий колорит.

pic

5. Зробити свічники і вази

Особливим інтер'єри здатні зробити свічники та вази, прикрашені тонкими гілочками. Вони добре виглядають в будь-якій кімнаті.

pic

6. Декорувати світильники

Сухі гілки здатні додати особливий шик настільним лампам. Вони стануть відмінним доповненням інтер'єру в сільському стилі.

pic

7. Розвеселити дітей

Діти будуть у захваті від оригінальних підставок для канцелярського приладдя або незвичайних композицій у вигляді олівців. Особливо, якщо малюки братимуть безпосередню участь у процесі створення незвичайних предметів декору.

Для виготовлення такого декору в хід можуть піти банки, пляшки або щільний картон, на який слід приклеїти сухі гілочки.

pic