Третього грудня відзначають міжнародний день людей з інвалідністю. Урочистості сьогодні відбулись у Рівненському центрі "Особлива дитина". Павло Невесенко з подробицями.

Патріотичне виховання - це основний принцип в виховання учнів в рівненському центрі "Особлива дитина". Відтак і концертні номери приурочені до дня людей з інвалідністю були саме такої тематики. Відзначили також і кращих вихованців закладу. Стосувалося це не лише успіхів в навчанні, а й заняттями у різноманітних гуртках та секціях.

10-річний Роман в захваті від святкового дійства. Окрім навчання в центрі відвідує секцію кунгфу. Займається цим видом спорту пів року. З уроків школяр полюбляє математику.

Дев'ятикласника Мирослава Мельника також тягне до точних наук та архітектури.

Завітали до діток сьогодні і мешканці німецького міста-партнера Рівного Ессен. Вони подарували вихованцям "Особливої дитини" солодкі подарунки та гарний настрій.

Привітали дітей і міські чиновники. Наголошують, у центрі "Особлива дитина" навчаються неймовірні діти.

Педагоги "Особливої дитини" розповідають дане свято є вкрай важливим для вихованців центру. Адже у такий непростий для країни час діти скучили за звичайними життєвими радощами.

Читайте також: 5 тонн книжкової макулатури на ЗСУ: у Рівненській бібліотеці продовжують збирати російськомовні книжки