Сьомий день Благодійного марафону "З вірою в майбутнє" пройшов під назвою "Парад оркестрів". Музична школа Палацу дітей та молоді провела творчий звіт солістів-інструменталістів. Кожен показував усе, чого навчився за рік.

Після виступу солістів, на сцені з'явився Зразковий дитячий духовий оркестр. У його складі учні і викладачі Музичної школи Палацу.

Цьогоріч Народний молодіжний камерний оркестр вирішив відступити від традицій і змінити хід власного концерту. Парад диригентів - таку тему обрав для себе оркестр. Конкуренцію диригенту складуть 9 учасників оркестру.

Тож учасники оркестру та його керівник хвилюються вдвічі більше, адже щоб опанувати роботу диригента вчилися майже рік.

Естафету марафону приймає Народний молодіжний театр "Від ліхтаря". Творчий колектив театру підготував прем'єру фантастичної комедії "Дива в очікуванні літа" за твором Олександра Коріна.

Виставу "Дива в очікуванні літа" на сцені Палаці вже ставили 20 років тому. Але щоб діти сприймали її краще, дещо змінили на сучасний лад. Добра, позитивна і повчальна комедія про екстрасенсорні здібності припала до душі усьому колективу. Кажуть, що усі репетиції пройшли на одному диханні.

2 місяці репетицій і ось вона довгоочікувана прем'єра. Втім юні артисти впевнені роботи над виставою ще багато, тому планують відшліфовувати кожен рух та репліку.