Фото ілюстративне
Для одиноких та багатодітних матерів і дітей.

Ініціаторкою створення секції стала координаторка Жіночого десанту у Рівному, заслужена майстриня спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, рекордсменка, бронзова призерка чемпіонату світу, учасниця Олімпійських ігор, депутатка Рівненської міської ради Анна Хлистунова-Шарпар.

Проект покликаний допомогти багатодітним мамам і мамам одиначкам відволіктися від щоденних проблем, зняти стрес, змінити обстановку і просто відпочити морально. А також навчити дітей плавати, бо більшість з них не мають можливості відвідувати басейн.

Тому ця ініціатива не тільки про здоров’я, а й про безпеку. Адже влітку діти приходять купатися на відкриті водойми й повинні вміти добре триматися на воді. А тренування з плавання допомагають впоратися зі страхом та правильно діяти в екстрених ситуаціях.

Плавання відбуватиметься один раз на тиждень під наглядом досвідченого тренера, майстра спорту України з плавання, призера чемпіонату України, голови відокремленого підрозділу федерації плавання України в Рівненській області, президента федерації плавання Рівненської області Іван Бондарець.

За більш детальною інформацією, як записатися на тренування, дізнатися про місце та час - звертайтеся до Анни Хлистунової-Шарпар за телефоном 097 866 70 66.

Читайте також: У Рівному сотні людей стоять у черзі, щоб здати тест на коронавірус