Таку картину вчора опублікували у соцмережах біля одного з пунктів тестування. Аби здати тест на коронавірусну інфекцію, людям доводиться чекати близько години у несприятливих погодних умовах. Зранку наша знімальна група побувала біля пункту тестування. Чи була там знову черга, дивіться далі у сюжеті.

Восьма година ранку. Центральна міська поліклініка, що на вулиці Драгоманова. Тут утворюється черга з охочих пройти тест на коронавірус. Люди кажуть, чекати своєї черги у морозну погоду некомфортно.

Рівнянин Сергій сьогодні вже втретє здає тест на коронавірус. Говорить, що великі черги біля пунктів утворюються через зростання динаміки кількості хворих на коронавірус. Втім, вважає, що першочергово таку ситуацію спричинив людський фактор.

Перед здачею тесту рівняни по-різному коротають час: хтось задумливо дивиться в "нікуди", дехто "присів" на телефон. Ті ж, хто вже не вперше здає тест на ковід абсолютно не переживають.

У середньому в Рівному вдень проводять близько 1200 тестів методами ПЛР та ІФА. Великі черги медики пояснюють просто.

Також медики наголошують, зараз складна епідситуація, а, отже, радять дотримуватись протиепідеміологічних вимог та частіше звертались за тестами на коронавірус.

Нагадаємо відсьогодні Рівне перебуває у "помаранчевій" карантинній зоні.

Читайте також: "Днями Рівненщина увійде в "червону" зону": ситуація з COVID-19 в області погіршується