Скандал за п'ять соток землі. 24 грудня минулого року місцева селищна рада дала дозвіл мешканці села Вересневе на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки у власність. Втім рівнянка, яка має ділянку по сусідству відмовляється підписувати документи на межі визначення цієї землі. Мовляв, таким чином їй перекриють прохід до озера. Сьогодні це питання розглядали на земельній комісії сільради. Були там і наші журналісти.

Засідання земельної комісії в Олександрії розпочалося з перепалки між сім'єю власниці земельної ділянки та жителькою села Вересневе Інною Новаковською, яка хоче поруч отримати землю під садівництво. Остання не розуміє чому їй не хочуть виділити ділянку, оскільки на минулій сесії сільської ради їй дали дозвіл розробити проект землеустрою.

А це Олена Павлович, вона має ділянку по сусідству. Відмовляється дати згоду на визначення меж визначення землі, яку хоче отримати Інна Новаковська. Не розуміє, яке можна проводити садівництво біля озера. Ба більше, якщо землю таки дадуть у користування мешканці Вересневого - їй перекриють прохід до водойми.

Адвокат Інни Новаковської Євген Мотрич впевнений, п'ять соток землі на які претендує його клієнтка, хоче викупити сама Олена Павлович. А оскільки її сім'я має тісні зв'язки з керівництвом села, тому й починають ставити палки у колеса.

Натомість голова земельної комісії Леонід Сачук наголосив, що Інна Новаковська обдурила сільських обранців Олександрії на минулій сесії. Власне через те, що депутати не розібрались у ситуації і дали дозвіл останній на розробку проекту.

Земельна комісія Олександріївської сільської ради вирішила не рекомендувати депутатам відддати 5 соток землі у власність Інни Новаковської. Фінальну крапку у цій історії поставлять депутати сільради на найближчій сесії.

Читайте також: Небезпечний лід під снігом: за добу у міський травмпункт Рівного звернулося понад 30 осіб