До вашої уваги підбірка актуальних новин тижня, що минув. Що читали рівненчани, дивіться далі.

 1. Що очікує рівненські маршрутки, які не дотримуються свого графіку?

Новорічні вихідні... і у водіїв маршрутних таксі. 1 та 2 січня рівняни скаржились, що деякі маршрутки погано курсували, зокрема акцентували увагу на 42, 35 та 35А маршрутах. Влада відреагувала і пообіцяла, що 6-7 січня такої ситуації не буде. Більше про це дивіться у сюжеті.

2. Рівне нчанка відзначила 100-річний ювілей

3 січня 2020 року свій 100-річний ювілей відзначила жителька міста Здолбунів Айнбіндер Фрума Абрамівна. більше про це читайте за посиланням.

3. Поблизу Рівного мітингувальники перекрили дорогу

Ще 10 січня, на автодорозі H22 «Рівне -Устилуг» провели безстрокову мирну акцію протесту. Люди протестували проти будівництва заводу «Кроноспан» у селі Городок, що неподалік Рівного. На їх думку будівництво заводу є екологічно небезпечним для жителів навколишніх сіл. Детальніше про це тут.

4. Картини, намальовані на Рівне нщині , презентують у Португалії

Благодійна виставка картин учасників АТО/ООС, які зазнали важких поранень, відбудеться у двох містах Португалії - Лісабоні та Албуфейрі. Коли саме відбудеться виставка картин, можна дізнатися тут.

5. Військовий з Рівне нщини, який підірвався на Сході - у тяжкому стані

Двоє військових з Рівне нщини підірвались на розтяжці, а третього поранили сепаратисти. За два дні на Сході країни отримали поранення троє військових 130-го окремого розвідувального батальйону, що базується в Дубні. Детальніше про це за посиланням.

Не обійшлося і без кримінальних нових. Що найбільше читали жителі Рівне нської області, далі: