Благодійна виставка картин учасників АТО/ООС, які зазнали важких поранень, відбудеться у двох містах Португалії - Лісабоні та Албуфейрі.

 До слова, на виставці презентують і картини, які намалювали у Рівне нському обласному госпіталі ветеранів війни. Адже там відбувається арттерапія для військовослужбовців учасників бойових дій, які отримали важкі поранення на сході України.

"Роботи мужніх чоловіків будуть представлені на виставці картин у Лісабоні, яка проходитиме з 18 по 22 січня. Там можна буде й придбати вподобані роботи. Зібрані кошти повернуть воїнам-художникам, як благодійну підтримку у продовженні здійснення їхньої реабілітації.", - йдеться в анонсі. 

На виставці буде представлено понад 200 робіт учасників бойових дій з усієї України. Це картини та вишиті ікони. Роботи добровольців з усіх частин України, які пройшли непростий шлях. 

До теми: Замість зброї в руках пензлі: українські захисники малюють аби відновитися 

Виставка «Стежками війни» не обмежується рамками Лісабону. Продовження її відбудеться у місті Албуфейра. 26 січня українська громада Албуфейри запрошує всіх бажаючих на Ярмарок талантів. У програмі буде концерт, колядування, українська кухня та запальні танці.