На Рокитнівщині у селі Глинне жінка народила 19-ту дитину. У свої 45 років Світлана Ковалевич вже має 13 внуків. Для односельчан це не дивина, адже майже у кожного багатодітна сім'я. Наша Анастасія Кучеренко навідалась в гості до великої родини. Як вони живуть, дивіться далі.

Гречана каша, котлети, та шість літрів супу - ось такий обід готують в багатодітній сім'ї Ковалевичів. Допомагають мамі Світлані, вправні маленькі господині. Тимчасом десятирічна Юлія показує нам, як збирається до школи.

В сім'ї Ковалевичів дев'ятнадцять дітей. 45-річна мама Світлана нещодавно народила найменшого синочка. Його назвали - Назаром.

Світлана вийшла заміж у сімнадцять років. Жінка каже, навіть не думала, що стане матір'ю- рекордсменкою. Вісім хлопців, одинадцять дівчат та тринадцять онуків - вже за плечима багатодітної родини.

Зі збільшенням кількості дітей - збільшувався і будинок Ковалевичів. Голова сімейства перебудовував житло 5 разів. Чоловік показує нам невеличке, за його словами, хазяйство.

Чоловік каже, ще є свині та кури, тож м'яса вистачає. А ні, то купують ще.

В селі Глинному Рокитнівського району, в якому проживають Ковалевичі - майже кожна родина багатодітна. Населення більше трьох тисяч осіб.

Вся родина збирається разом на великі свята. Адже дехто вже має свої сім'ї. Втім ніколи не залишають один одного в біді та всіляко стараються підтримати.

До теми: 

На Рокитнівщині жінка народила дев'ятнадцяту дитину

Нагадаємо, що в кінці минулого року ми розповідали про жінку з Рокитнівщини, яка готова народити дев`ятнадцяту дитину