Відповідний проект подали на Громадський бюджет Рівного 2019.

Авторка проекту, Тетяна Коваль розповідає, що проект передбачає створення навчальної зони для всіх охочих з вивчення правил дорожнього руху, моделювання ситуацій з використанням дорожніх знаків, зменшенням шуму, проїздом до будинків та закладу загальної середньої освіти. Системна робота зробить життя молодого покоління безпечнішим, а також створить додаткові умови для сімейного відпочинку, пізнавального та активного дозвілля дітей.

Читайте також: У Рівному хочуть облаштувати "науковий сквер" просто неба

 "Метою проекту є покращення ситуації в міському середовищі, підвищення соціального, побутового рівня життя мешканців будинків №18, 20, активізація просвітницької роботи з вивчення правил дорожнього руху дітьми."

Багатофункціональний об’єкт з асфальтовим покриттям розміром 65Х20 метрів хочуть розташувати між будинками по вул. Льонокомбінатівська, 15 та пр. Генерала Безручка, 26. Він міститиме найпоширеніші зразки дорожньої розмітки та буде доступним усім мешканцям мікрорайону, у тому числі батькам з дітьми, учнівським колективам міста Рівного, дітям з особливими освітніми потребами.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber