Людині важко миритися з думкою, що в його власному тілі проживають різні паразити, які послаблюють організм і провокують неприємні захворювання.

Ознаки наявності паразитів 


1. Діарея, підвищене газоутворення і симптоми синдрому подразненого кишечника.
2. Тривожність і неспокійний сон, скрегіт зубами уві сні.
3. Незрозуміла ниюча біль в м'язах і суглобах.
4. Відсутність почуття ситості навіть після щільних перекусів.
5. Часті перевтоми, напади апатії, депресія.
6. Незрозумілі висипання на шкірі, кропив'янка, вугрі.

Звичайно, такі симптоми можуть говорити не тільки про наявність в організмі паразитів, але і про інші проблеми. А тому краще звернутися за допомогою до лікаря і здати необхідні аналізи.

Як вивести паразитів з організму 


Серед таких продуктів можна відзначити гвоздику (прянощі), диню, морква, кору осики (можна жувати або заварювати чай), подорожник, полин. Але найдієвішим і популярним помічником при позбавленні від паразитів по праву вважаються гарбузове насіння, що має багатогранну користь

Користь гарбузового насіння


1. Досить 3 частини товченого насіння з'єднати з однією частиною меду, з'їсти цю суміш, а через 3 години прийняти проносне. Через півгодини поставити клізму.Цікаво, що такий засіб підходить і дітям, починаючи з трьох років. Однак кількість гарбузового насіння для одного прийому повинно бути не більше 15 грамів з розрахунку на 1 рік життя.
2. Можна подрібнене насіння гарбуза поїдати натщесерце, запиваючи теплим молоком. Всього 2 столові ложки продукту допоможуть прогнати глисти вже за 3 дні подібного лікування.
3. Наступний спосіб застосування гарбузового насіння підходить тільки для дорослих. Потрібно 100 грамів насіння подрібнити і змішати з цукром за смаком. Просто приймай щоранку по 3 столові ложки такої суміші натщесерце і тут же приймай касторове масло.
4. І наостанок пропонуємо ще один спосіб боротьби з паразитами. Приготуй спеціальні коржики з 100 грамів подрібнених гарбузового насіння і 50 грамів натурального какао. З такої кількості інгредієнтів слід зробити 20 коржів, можна посипати їх цукром.

Головне за день до поїдання коржів не слід нічого їсти і пити. А вранці почни поїдати коржі з проміжком в 10 хвилин. Паразити почнуть швидко залишати твій організм, що і було потрібно зробити.