Очищення судин головного мозку дуже важлива процедура, яка здатна значно поліпшити ваше самопочуття при ряді захворювань, від остеохондрозу шийного відділу до атеросклерозу.Регулярне очищення судин дозволить вам позбавитися від важкості в голові, зникнуть головні болі, проясниться свідомість, покращиться настрій.

Мед і волоські горіхи


Необхідно подрібнити п'ять волоських горіхів і ретельно змішати з однією столовою ложкою натурального липового меду, додати по щіпці подрібнених кориці та імбиру, перемішати, помістити суміш на добу в холодильник. Приймати цілющу суміш слід три рази на день за півгодини до їжі по одній столовій ложки.


Цибулевий сік і мед


Необхідно вичавити третину склянки соку з цибулі, змішати його зі склянкою натурального меду, вживати цілющу суміш слід по одній чайній ложці три рази в день за півгодини до прийому їжі. Цілюща суміш не тільки ефективно очистить судини, але і зміцнить імунітет.


Натуральні соки

Щодня за півгодини до обіду і вечері вживайте по половині склянки гранатового соку (чергуйте з яблучним соком і морквяним) - вибираючи сік в магазині, зверніть увагу на те, що сік повинен бути максимально натуральним, або робіть свіжовичавлені соки.


Настій лопуха


Необхідно залити окропом в термосі жменю (близько 10 грам) висушених коренів лопуха, дати настоятися протягом 8-10 годин, після чого процідити і поставити в холодне місце. Приймати цілющий настій слід по 4 столові ложки за півгодини до сніданку. Курс прийому - один місяць.