Зокрема цифрові мурали будуть створені у Дубенському та Рівненському районах.

До прикладу у селищі Клевань невдовзі прикрасить будинок на вулиці Слов'янська. Автор зазначає, що він навіює згадку про Тунель кохання. Нині мураліст наносить розмітку. 

Як зауважили організатори проекту, на муралі буде зображено дві постаті: фігури неподільні, рівні, які разом утворюють абсолютну гармонію. Вони символізують рівність у стосунках. Глобально ж така форма представлення символізує собою етапи боротьби за права жінок. Також авторська каліграфія зображає основні тези ґендерної рівності цілей сталого розвитку.

Окрім того, роботу над створенням муралу розпочали і в Привільному. На території громади мурал буде на спортивну тематику.

До теми: У Дубенському районі невдовзі з’явиться digital-мурал (ФОТО) 

У селі Бистричі Березнівського району жителі вже можуть побачити процес створення "картини на стіні". Тема муралу – зміна клімату. Сам художник концепцію своєї роботи пояснює так:

"Коло переведене у знак завантаження синього кольору, знизу - шкала глобального потепління. Дві руки утворюють пісочний годинник у горизонтальному положенні, також одна рука тепла плавно переходить в другу холодну, так само і з тлом від теплого до холодного. Жовтий колір посередині – це сонячне випромінювання, яке нагадує північне сяйво, а воно є заломленням променів у озоновому шарі, який нас захищає від самого сонця".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber