Жінка з Індіани, США, яка не хотіла, щоб її скасоване весілля за 30 тис. доларів змарнувалося, організувала вечірку для бездомних.

Сара Каммінс у Кармелі, передмісті на північ від Індіанаполіса, запросила близько десятка ветеранів з місцевої організації на вишуканий обід, – повідомляє zik.ua

Каммінс зазначила, що коли вона звернулася до Арауджо про пожертвування обіду, він погодився на те, що, на його думку, це безкорисливий спосіб вирішити ситуацію. Каммінс розповіла Indianapolis Star, що вона та її наречений відкликали весілля за тиждень до того. Вона відмовилася пояснити причину, але сказала, що витрати не підлягали відшкодуванню, а було замовлено місць на 170 гостей.

Дівчина сказала, що вирішила, що замість того, щоб викидати їжу, вона принесе користь, зв’язавшись з притулками для бездомних. Вона весело зустріла і вітала своїх гостей, коли вони приїхали на суботню вечірку.

Каммінс, 25-річна студентка фармацевтики в університеті Пердью, сказала, що її колишній наречений Логан Арауджо заплатив більшу частину рахунку за весільний прийом, разом з Каммінс та її батьками.

pic