Всім нареченим хочеться, щоб перша шлюбна ніч стала найяскравішою і запам'яталася чуттєвою і ніжною. Як цього досягти?

Не нехтуйте деталями. Місце, у якому ви проведете свою першу шлюбну ніч, їжа, білизна - все це грає величезну роль у створенні ідеальної обстановки для вашої головної ночі.

ДЕТАЛІ

Приглушене світло свічки, живі квіти й романтична музика створять чуттєву атмосферу. Додайте до цього краплю своїх улюблених парфумів або ароматичну олійку збуджуючої афродезії і сандалу, і ваша шлюбна ніч стане незабутньою.

ЇЖА

Сервіруйте приліжкову тумбочку тарілкою з устрицями, французьким сиром, екзотичними фруктами і пляшкою гарного вина. Така трапеза додасть сил і загострить почуття.

ОДЯГ

Звичайно, у першу шлюбну ніч нареченій не обійтися без найкрасивішої нижньої білизни. Шовк, атлас або ніжне мереживо, панчохи і підв'язки приведуть в захоплення вашого коханого.

Не забудьте і про модний в цьому сезоні мереживний корсет. Він зробить фігуру ще більш стрункою, а груди - пишними і спокусливими.

Вранці на Вас повинен бути тільки пеньюар. Халатик буде просто недоречним!

ДЕ ПРОВЕСТИ

Подумайте, де буде проходити ваша перша шлюбна ніч. Звичайно, ідеальний варіант - провести першу шлюбну ніч в готельному номері.

Розкішні апартаменти, найвищий рівень обслуговування примусять вас забути про всі турботи і повністю віддатися почуттям. До того ж, деякі готелі мають спеціальні пропозиції для молодят - наприклад, шампанське в номер або прекрасні махрові халати в подарунок.

Навіть якщо ви живете разом вже не один рік, така ніч стане незабутньою.

Джерело