Збудувати дім, зробити капітальний ремонт. Ця проблема постає перед кожним. Якісне будівництво та ремонт повинні бути такими ж міцними, як і слово справжнього чоловіка. Тому якщо це про вас – вам обов’язково знадобляться якісні будматеріали. Допомогти у виборі та доставці надійних матеріалів для будівництва та ремонту допоможе спеціаліст з багаторічним досвідом.

Підприємець Олександр Гуц знає все про якісні будівельні матеріали у Рівному.

Для кожного будівництва чи ремонту потрібен цілий список будматеріалів. Купити якісну цеглу, бетон, розчин, пісок, щебінь, відсів у Рівному за низькими цінами можна. Головне – звернутись до професіонала.


Надійний та відповідальний підприємець Олександр Гуц має успішний досвід роботи у будівельній сфері.


У переліку товарів, які реалізує підприємець Олександр Гуц, є цегла, бетон, розчин, пісок, щебінь, відсів, панелі перекриття, блоки фундаментні та чорнозем.

Він розповість про усі тонкощі та хитрощі роботи з будматеріалами. Порадить якісні та надійні перекриття, фундаментні блоки та панелі за доступними цінами.

Олександр працює лише з перевіреними партнерами. А його клієнтська база формується на довірі та дружніх відносинах.

«Багаторічний досвід роботи дозволяє налагоджувати співпрацю так, щоб все було оперативно. Я пишаюсь, тим що тривала співпраця з виробниками та постійними забудовниками відбувалась і відбувається завдяки взаєморозумінню, відсутності націнок для постійних покупців», - розповідає підприємець Олександр Гуц.

Окрім цього, Олександр Гуц надає транспортні послуги, послуги екскаватора, самоскида, що вкрай потрібно, якщо ви будуєте «з нуля». А також запрошує до співпраці забудовників та будівельні бригади.

Якщо бажаєте купити якісні будматеріали у Рівному телефонуйте за номером 068 173 00 77 та отримайте якісні будівельні матеріали і транспортні послуги та надійну співпрацю.