Чому одні люди більш успішні, а інші притягають неприємності? Астрологи кажуть, що зірки можуть впливати на успішність. Які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми?

 Неприємності відбуваються періодично в житті кожної людини, але деякі люди більш схильні до них. Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які здатні частіше за інших знаків притягувати біду.

Овен

Авантюрні Овни часто "вплутуються" в проблеми. Вся справа в тому, що їх вибуховий характер штовхає їх на пригоди. Овни йдуть на будь-які ризиковані затії і це їм заважає. Вибуховий характер в сукупності з авантюризмом не дають представникам цього знаку Зодіаку побудувати стратегію. Вони діють за принципом "спочатку робити, а потім думати про наслідки". Тому у них часто бувають проблеми в особистому житті і на роботі.

Риби

Риби досить ледачі, тому їм складно доводити всі справи до кінця. Вони дуже вітряні і часто стикаються з проблемами в особистому житті. А невміння тримати своє слово не дозволяє знайти справжніх друзів і завоювати повагу у начальства.

Діва

Діви - заручники своєї негативної натури. Вони "варяться" в своїх думках про те, що світ - несправедливий і жорстокий. Цим вони і притягують неприємності в своє життя. Багато представників цього знака Зодіаку негативні з самого дитинства. Просто у них дуже розвинене почуття відповідальності і співчуття. Дівам важливо себе оточувати позитивно налаштованими людьми, щоб побачити "світло в кінці тунелю".

Водолій

Водолії дуже впевнені, вони розраховують тільки на себе і беруть надмірну відповідальність на себе. Часто Водолії беруться за ті справи, які їм не під силу. І цим вони притягують неприємності в своє життя. Просто їм потрібно навчитися реально розраховувати свої сили і не йти на поводу самовпевненості.

Телець

Тельці - занадто егоїстичні. Ця якість шкодить їм. Вони вважають себе кращими за всіх і дуже самовпевнені. Самолюбство найбільше шкодить особистим відносинах. Навколишні бачать в них владних, жадібних, гордих людей і не хочуть мати з ними справи.

Змінити негативні якості можна роботою над собою.

Як рівнянам зробити свій день щасливим?

9 якостей людини, які притягують оточуючих