Якщо ви хочете подобатися оточуючим, розвивайте в собі потрібні якості.

 1. Добре ставитися до інших

Для цього доведеться приборкати своє его. Не потрібно намагатися бути краще співрозмовника. Не намагайтеся виставити себе в більш вигідному світлі, принижуючи його досягнення. Добрій людині це робити ні до чого. Вона щаслива бути собою, тому впевнена у власних силах.

2. Знати собі ціну

Привабливий чоловік знає, що його повинні оцінити по достоїнству. Впевненість в собі - якість, яка допомагає у багатьох життєвих ситуаціях.

3. Щоб людям було комфортно поруч з вами

У компанії такої людини ви відчуєте себе в своїй тарілці. Спілкування з нею не напружує, оскільки вона дозволяє іншим бути самими собою. Вона не намагається змінити когось. Хороша людина  бачить в людях хороше і намагається, щоб вони могли проявити це хороше.

4. Уникати негативу

Ми схильні копіювати поведінку тих, хто нас оточує. Звичайно, набагато краще ми відчуваємо себе поряд з позитивною людиною. Адже вона заряджає нас позитивною енергією. З такою людиною люди прагнуть проводити час.

5. Підтримувати інших

Хороша людина любить робити іншим компліменти. Вона здатна знайти потрібні слова, підбадьорити і прийти на допомогу. Така людина хоче зробити людей навколо себе щасливими.

6. Не змагатися, а співпрацювати з оточуючими

Не потрібно розпускати плітки про інших, прославляючи себе в очах оточуючих. Не бійтеся спілкуватися з людьми. Хороша людина відкрита новим знайомствам і відноситься до всіх без злоби і упереджень. Саме така людина домагається успіхів не тільки в особистому житті, а й у бізнесі.

7. Не боятися здатися вразливим

Відкрита людина, яка здатна показати свої почуття, викликає симпатію. Люди діляться з нею своїми переживаннями у відповідь. Все тому, що людині потрібен хтось, хто міг би вислухати і підтримати її.

8. Підкреслювати свої сильні якості

Така людина прямо говорить про свої почуття, здібності та наміри. Вона уникає таких фраз, як «Мені слід було б ...», «Я намагаюся», «Я не знаю». Через подібні слова ви підсвідомо втрачаєте віру в себе. Хороша людина точно знає, чого хоче і що може. Вона зосереджена на своїх достоїнствах, замість того щоб скаржитися всім на свої слабкості.

9. Докладати зусиль

Хороша людина уважна до всього, що вона робить. Вона намагається виглядати презентабельно, дізнається більше про людину перед бізнес-зустріччю і дарує подарунки, коли йде в гості. Це не вимагає багато часу або сил. Однак люди побачать, що вона не забула про них, і оцінять її працю гідно.

Як швидко вивчити іноземну мову?

Як все встигати: 5 ефективних прийомів тайм-менеджменту