Вдивляючись в своє прекрасне віддзеркалення в дзеркалі, ви посміхнетеся, передчуваючи захоплені погляди жениха і гостей. Покупка весільного плаття - одна з найприємніших і хвилюючих подій в низці передсвяткового клопоту. Різноманітність моделей настільки велика, що пошуки можуть затягнутися на невизначений термін, а в «особливо важких випадках» - на місяць і більше.

Купівля весільної сукні

Щоб не втрачати дарма дорогоцінного часу, фахівці радять наперед продумати основні параметри весільного плаття, що значно полегшить перетворення вашої мрії на реальність.

При виборі вінчального наряду необхідно врахувати безліч чинників:

- пора року, на яку призначено одруження, адже від сезону залежить вибір тканини і такі важливі деталі сукні, як довжина рукава, глибина декольте і багато іншого

- ступінь офіційності торжества. Правила етикету строго диктують форму одягу і норми поведінки для кожного прийому. Наприклад, шлейф - неодмінний атрибут весільного плаття для офіційної церемонії, що додає особливої урочистості святу, недоречний на одруженні, що проводиться у вузькому крузі родичів і близьких друзів

- особливості фігури, яким слід приділити спеціальну увагу. Уміло підібрана сукня допоможе підкреслити достоїнства фігури і завуалювати недоліки, якщо вони є, зробивши вашу зовнішність ще ефектнішою і чарівнішою

- якщо хочете підкреслити свою індивідуальність, до ваших побажань поставляться з увагою

Багато салонів надають такий вид послуг, як пошиття моделі за ескізом замовника або внесення змін у вже готове плаття. Дуже важливо не втратити відчуття міри, і перш ніж зробити замовлення, бажано, щоб ви звернулися за консультацією до модельєра. Кваліфікована порада фахівця допоможе добитися оптимального результату вірніше, ніж «військова рада» покликаних по допомогу рідних і подруг.

Вибір зроблений. У випадку, якщо під час примірки з'ясується, що модель, що приглянулася вам, не «сидить» на фігурі ідеально, не турбуйтеся: у салоні безкоштовно підженуть сукню за вашими індивідуальними мірками. Якщо ви вирішили узяти весільний наряд напрокат, врахуйте, в цьому випадку підгонка по фігурі не робиться. У весільному салоні можна підібрати і всі необхідні аксесуари: туфлі, рукавички, фату, флердоранж або модний капелюшок. Ретельно підібрані, вони додадуть гармонійну завершеність вашому образу. Вдивляючись в своє прекрасне відображення у дзеркалі, ви посміхнетеся, передчуваючи захоплені погляди жениха і гостей і численні компліменти, адже пропонований весільними салонами асортимент моделей задовольнить навіть найвимогливішу і найпримхливішу наречену.

Сукня напрокат

Практично всі весільні салони надають можливість узяти весільну сукню напрокат.

Прокат весільних суконь - незамінна послуга для практичних і ощадливих людей, які звикли детально розписувати свій бюджет і строго його дотримуватися. Але навіть найобачливіші люди хочуть виглядати розкішно й неповторно в один з найурочистіших днів свого життя - у день весілля.

Майбутня наречена або жених мають повне право пред'являти високі вимоги до якості одягу і різноманітності пропонованої колекції. І багато вітчизняних весільних салонів прагнуть задовольняти потреби вимогливих споживачів, прагнучи відповідати міжнародним стандартам. Успішність існування будь-якої послуги залежить від обізнаності в правовій сфері, як представника послуги, так і споживача, а також від того, наскільки вони виконують положення договору. Тому радимо гранично уважно прочитати умови прокату і з'ясувати щонайменші незрозумілі деталі договору, щоб не опинитися в неприємній ситуації.

Пропонуємо зразковий перелік умов прокату весільного плаття. Кожен салон повинен на видному місці помістити правила прокату, щоб всі охочі мали можливість ознайомиться.

- Салон надає речі для прокату, повна вартість яких повинна бути позначена в прейскуранті

- Іноді пропонуються додаткові послуги - підгонка плаття по фігурі

- При виборі плаття досконально перевірте його на наявність щонайменших вад, тому що при поверненні вбрання вам не вдасться довести, що «так і було!»

- Умови дотримання прокату повинні відбиватися у відповідних паперах, завірених обома сторонами, - це може бути договір, квитанція, заставний бланк

- Для того, щоб узяти річ напрокат, потрібно внести заставу - повна вартість плаття за прейскурантом

- У договорі обмовляється термін прокату плаття. Недотримання терміну може каратися виплатою компенсації. Поняття заборгованості по термінах встановлює салон: може бути єдиний термін - місяць, а потім штраф, може бути термін - чотири дні, а потім за кожен прострочений день нараховується пеня.

- Замовлення напрокат плаття робиться наперед - визначається дата замовлення. Зазвичай за порушення дати з вас беруться, хай не великі, але гроші

- При великому бажанні, для спокою, плаття можна забронювати - теж своя вартість визначається на розсуд салону

- За відмову від замовлення з вас утримають деякий відсоток вартості замовлення, чим пізніше ви передумаєте, тим більше заплатите. Ну, а вже якщо замовлення не виконав салон, тут ви маєте право зажадати повну вартість замовлення назад, та ще й за моральний збиток запитати

- Ціна прокату речі може складати від 50% до 70% від її ціни продажу, знайдете дешевше - ви знаєте, що робити (хоча низькі ставки говорять про якість послуг). Так, нижня планка складає приблизно 500-600 гривень, а верхня - безмежна (відносно безмежна - інакше послуга прокату втрачає сенс).

- При поверненні плаття ви пред'являєте паспорт, квитанцію або відповідний папір. Потім продавець перевіряє, в якому стані воно знаходиться. А то буває і так: не сподобається їм зовнішній вигляд плаття, зуміють відмітити маленьку дірочку, плямочку, затягування - скажуть «зіпсували плаття» і не повернуть заставу, вийде невчасна покупка плаття без особливого на те бажання. Якомога уважніше поставтеся до поняття «непоправне псування плаття», що саме воно включає. І про розмір збитку поцікавтеся. Іноді він визначається за взаємною угодою сторін. Краще наперед знати, що може захотіти інша сторона, а то коли прийде час (краще, звичайно, уникнути цього), ви насилу домовитеся. Також при поверненні стягується вартість послуги хімчистки.

Не виключений такий варіант: якщо вам дуже сподобалося нове плаття, ви можете його купити, а після весілля повернути в салон за меншу вартість (за умови, що плаття має товарний вигляд). Звичайно, таку можливість потрібно заздалегідь обговорити з продавцем. свадебные платья Воронеж

З прокатом плаття клопоту предостатньо. Піклуватися про підтримку його цілісності і зовнішньої привабливості обтяжливо удвічі, якщо плаття чуже або взяте напрокат. І на своєму до сліз образливо буде спостерігати різноколірні соуси, напої і креми. Не секрет, що плаття потрібно носити дуже акуратно і постійно стежити за подолом під час прогулянки, і особливо в процесі переміщення в машину/з машини. Але все-таки найголовніше цього дня - не підтримка ідеального стану плаття, а ваша чарівна усмішка!

За допомогою Оголошень Рівне нського інформаційного порталу OGO.ua ви також можете знайти ідеальну для вас весільну сукню.

Джерело buket.ck.ua