Найкрасивіший та найромантичніший момент на весіллі - це перший танець молодят. Багато пар не приділяють особливої уваги цій події, мовляв вийдемо , постоїмо , покружляємо – і все. Зазвичай пари беруть уроки у професіоналів , щоб перший танець був запам’ятався усім надовго. Танці можна вибрати різні , найбільш популярними вважаються вальс , танго.

Дуже гарний танець - вальс, тим більше що він вважається досить таки легким. Пишна сукня нареченої, величезний та просторий зал, і ви повільно кружляєте у романтичному вальсі. Що може бути краще! Звичайно, спочатку можуть боліти ніжки та голова запаморочиться, але з часом звикнеться. Музика підійде будь-яка і Шопен , і Чайковський , і ін. Танго трішки складніший танець , але зате виглядає так само красиво і ефектно . Танго - це синхронність і витонченість рухів , а також чіткі повороти. Пишне плаття не підійде , бажано вдягнути щось легке.



pic

У наш час дуже модним стало поєднувати різні танці в одному, починати з чогось романтичного, а далі поєднати музику у щось жваве та веселе, наприклад запальний рок-к-рол. Такий танець сподобається усім гостям та запам’ятається надовго, адже ваша позитивна енергетика відчується одразу.



pic

Вибір музики також величезний. Якщо ви не хочете розучувати танець , тому що думаєте що у вас нічого не вийде і запрошені гості можуть помітити вашу незграбність, то спробуйте приглушити світло в залі , запустіть машинку з мильними бульбашками або конфетті, замовте холодні феєрверки або інші спец ефекти. Тоді гості не помітять ваші можливі неточності, і ви справите фурор , і ваш танець запам'ятається.



pic

Дотримуйтесь кілька правил. Тримайте під час танцю спину прямо, а плечі розправленими . І вперед. Партнер повинен знаходиться від вас на чималій відстані. Так вам буде вільніше рухатися. Дивитися потрібно завжди в очі, і вкласти в погляд всі свої почуття. Під час репетицій потанцюйте в тому взутті в якому ви будете в день весілля , якщо щось вас не влаштує , то запасіться другою парою , для першого танцю. Пам’ятайте, що тільки ви знаєте яким повинен бути перший танець, якщо ви десь збились –посміхайтесь і не звертайте уваги ні на що.