Усе б нічого, однак активісти помітили дивний факт - десятки пакетів від різних політичних сил привезли кілька чоловік. Спостерігачі стурбовані і вже називають цей крок політичними технологіями. Аби вибори в Україні були чесними, активісти пішли в наступ на окружні виборчі комісії.

Подібні ситуації склалися у всіх окружних виборчих комісіях області. Учора наприкінці дня декілька чоловіків зробили подання від кількох десятків різних політичних сил. Заяви привезли у пакунках, однак не всі правомірні. Члени окружних виборчих комісій їх прийняли, але що з ними робитимуть, вирішуватиме комісія. Такі діяння перед жеребкуванням обурили учасників виборчого процесу.

Юристи переконані - це політичні технології, які невідомі запускають ще до самих виборів. Зі скаргами не зволікають, а вже завтра на жеребкуванні обіцяють - будуть пильними і перевірятимуть усі документи.

Активісти переконані, якщо членами виборчих комісій стануть представники цих партій, то вибори вже достроково можна буде назвати нелегітимними.