На День перемоги в Рівному вшосте розігрували Кубок "Бізнес-ліга "ОГО", який в цьому році був приурочений до 20-ліття газети. Протягом місяця шістнадцять команд у запеклій боротьбі вирішували кому ж дістанеться головна нагорода. Участь в турнірі брали як ветерани турніру, так і команди-новачки.

У фіналі зустрілися команди «Забороль», яка перемогла «Чернігівське» у півфіналі з рахунком 2-1 та «Спорт Лайф», яка з таким ж рахунком виборола перемогу у «Металіста». Перший тайм матчу пройшов успішно для Забороля. Команда чотири рази успішно вразила ворота суперника. Вийшовши на гру після перерви, «Спорт Лайф» намагався виправити ситуацію, однак спромоглися лише забити три м’ячі та стільки ж пропустити. В результаті — 7-3 на користь команди «Забороль». Вже після фіналу урочисте нагородження переможців.

Між тим, цьогоріч організатори ввели дві нові номінації для команд – «За волю до перемоги» та «За найменшу кількість порушень на полі». Їх отримали «Viva» та «Фронт змін» відповідно. Також традиційно відзначили найкращих воротаря, бомбардира, нападника та захисника.

Ще одну нагороду — пам’ятну медаль «За організацію кубку» отримав гравець команди «ОГО», він же головний організатор змагань Віктор Данилов.