Між Новим роком і Різдвом рівняни продовжують святкувати. Сьогодні такий привід був у шанувальників міні-футболу. Глядачі змогли потрапити на матч безкоштовно - такий подарунок для них зробили керівники рівненської команди.

Гра між рівненським "Кардиналом" та львівською "Енергією" це не просто черговий поєдинок Екстра-ліги, це двобій двох затятих суперників. Ще коли «Кардинал» виступав у Львові команди завжди відзначались надпринциповими матчами. Так було і у цьому поєдинку. Перший тайм гри пройшов з невеликою кількістю моментів. Обидві команди думали більше за захист власних воріт і діяли переважно на контра-атаках. 0:0 — з таким рахунком завершилася перша половина матчу.

Гру пожвавив забитий на чотирнадцятій хвилині другого тайму м'яч гравця національної збірної України та львівської "Енергії" Сергія Якуніна. Рівняни кинулись відіграватися і їм це вдалося. На сімнадцятій хвилині Михайло Волянюк зробив рахунок нічийним. 1:1 — так закінчилося західноукраїнське дербі. Як зазначив після матчу тренер львівської "Енергії", його команда грала лише на перемогу, але через низку факторів не змогла її здобути.

Пожалівся головний тренер львів'ян і на поганий функціональний стан гравців своєї команди, які виступали за збірну України. Мовляв вони нещодавно повернулися зі зборів і не змогли повноцінно підготуватися до матчу з "Кардиналом". Головний тренер рівненського колективу грою своїх підопічних і кінцевим рахунком на табло залишився задоволений, адже приймали вони лідера Чемпіонату.

Також головний тренер рівнян повідомив, що завдання, яке поставило керівництво клубу перед командою, а саме бути в трійці призерів залишається не змінним.