У Рівному 149 дітей загиблих Героїв. Торік їх було вдвічі менше. Аби підтримати цих дітлахів, у День святого Миколая, який вперше припадає на День Збройних Сил України, рівненські меценати вирішили зробити для них особливі подарунки.

Рівненські меценати вирішили підтримати дітей загиблих захисників України у День святого Миколая. Для цього заздалегідь підготувалися, аби зробити особливий подарунок.

Це вперше День святого Миколая у нас сходиться із Днем Збройних Сил України. І є дуже важливі речі, про які ми не маємо забувати. Тому що ніякі гроші, ніякі матеріальні цінності не є такими важливими для родин загиблих, як наша з вами увага, як увага рівнян, - резюмує директорка БФ "ГАРНА СПРАВА" Галина Кульчинська.

Галина Кульчинська додає, що разом із командою для кожної дитини загиблого Героя з Рівного замовили спеціальні керамічні Янголи-обереги. Виготовляв їх львівський воїн - митець Макс Максимів, котрий втратив на цій війні ногу, а розмальовувала, кожен з оберегів, вручну його дружина художниця Наталя Курій-Максимів.

Ми їх спакували із солодкими подарунками й ми дуже дякуємо Новій Пошті, впевнені, що вони вчасно в День святого Миколая цих 149 діток загиблих Героїв Рівного обов'язково будуть із подарунками, - зазначає директорка БФ "ГАРНА СПРАВА" Галина Кульчинська.

Меценати цієї акції - оплатили придбання янголів, купівлю цукерок та виготовлення листівок. Усі ці пакунки діти загиблих Героїв Рівного отримають від святого Миколая 6 грудня.

Читайте також: Реєстр волонтерів зростає: на Рівненщині офіційно зареєструвалися 124 волонтери