На Рівненщині запрацював новий ЦНАП. Доступ до адмінпослуг отримають 5,5 тисяч жителів. Про це повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація.

Відкриття нового ЦНАПу у Варковицькій громаді, що на Дубенщині, надасть змогу отримувати адмінпослуги для 5,5 тисяч жителів Варкович та прилеглих до нього сіл.

У громадян з'явиться можливість користуватися 164-послугами, перелік яких зчасом збільшуватиметься.

Також у планах створити "єдине вікно" для ветеранів, членів їх сімей, а також членів загиблих Героїв.

Ми прагнемо створювати зручні та доступні сервіси для мешканців Рівненщини. І на сьогодні ЦНАП у Варковицькій громаді став вже 48-им в регіоні. В умовах воєнного стану робота ЦНАПів набуває особливої важливості. Адже в цей період отримати державні послуги для багатьох стає критично необхідним, - каже заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

У середині приміщення виконали ремонтні роботи за рахунок місцевого бюджету. Облаштували комфортні зони очікування та обслуговування громадян. Не забули і за дітей, облаштувавши їм дитячий куточок.

Також отримали необхідну техніку та обладнання для персоналу Центру завдяки Проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії. Безперебійну роботу ЦНАПу забезпечить зарядна станція від партнерів з Програми розвитку ООН в Україні, - повідомляють у пресслужбі рівненської обласної державної адміністрації.

Читайте також: ІТ-технології та дозвілля: новий клас робототехніки з’явився у Клеванській санаторній школі