фото ілюстративне
В'язень Катеринівської колонії отримав додатковий строк за те, що відмовився прибирати.

Повідомляє Район.Сарни з покликанням на вирок Сарненського районного суду.

Чоловік відбуває покарання у Катеринівській колонії від 29 серпня 2019 року.

Характеризують його, як особу, відносно якої неодноразово застосовувались заходи дисциплінарного характеру, в тому числі у виді поміщення до дисциплінарного ізолятору.

Однак, як зазначають на шлях виправлення не став, продовжив допускати порушення правил та умов відбування покарання та здійснив злісну непокору законним вимогам адміністрації державної установи «Катеринівська виправна колонія (№46)».

Зокрема, 27 січня 2023 року, де згідно з затвердженим графіком чергувань засуджених, відповідно до вимог ч.5 ст.118 Кримінально- виконавчого кодексу, він був черговим по прибиранню житлових та підсобних приміщень відділення, прилеглої території локальної дільниці на січень місяць 2023 року засуджений мав зробити вологе прибирання кімнати виховної роботи відділення СПС №3 від виконання якої засуджений категорично відмовився.

Своїми діями він вчинив злісну непокору законним вимогам адміністрації установи виконання покарань. Пояснювати причину небажання прибирати відмовився.

Відтак, Сарненський районний суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ст.391 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на один рік.

Читайте також: Трьом підліткам за зґвалтування 14-річної дівчинки дали умовний термін