Навіть домогосподарки на кухнях давно вже користуються різноманітними машинами, які суттєво полегшують працю. А що вже тоді казати про виробництво, де щодня переробляють сировину у промислових масштабах!

 Тут поготів не обійтись без обладнання для м’ясопереробки https://rozfood.net/c/meat-processing/ від Rozfood.

Чому саме Rozfood?

Чому краще купити вітчизняні машини виробництва Rozfood? Тому що вони зроблені з використанням західних технологій та із сучасних матеріалів (AISI 304/316 тощо), а за технічними характеристиками (продуктивність, функціональність тощо) давно вже підійшли впритул до добротного середнього рівня європейських компаній. З іншого боку, українські машини помітно дешевші, в них коротший термін сервісних робіт, на них завжди є запчастини і немає жодних проблем не тільки з обслуговуванням, але й модернізацією (мається на увазі висока сумісність вітчизняного обладнання різних поколінь).

Яким вимогам повинно відповідати обладнання для м’ясопереробки?

Машини, що призначені для переробки м’яса, повинні бути:

  1. Високопродуктивними.
  2. Надійними.
  3. Безпечними.
  4. З достатньою функціональністю.
  5. Ергономічними.

Кожна машина має відповідати вимогам виробничої санітарії та гігієни. По всім товарам дається гарантія та забезпечується сервісне обслуговування.

Обладнання для переробки м’яса

Фаршемішалки

Для переробки м’яса використовують фаршемішалки із різноманітними робочими механізмами: одно- чи двовальними, лопатевими (у тому числі т-подібними), спіральними, шнековими або z-подібними. Відкриті (атмосферні) моделі вважаються класичними. Вакуумні — дорожчі й більші, але вони забезпечують більш однорідну та щільну суміш без повітряних кульок всередині. У цих же машинах краще робити соління й маринади, бо вони краще просочуються розсолом зі спеціями.

Варочні котли

Для варіння у промислових масштабах різноманітної сировини (шматків м’яса, морепродуктів, овочів тощо) використовують варочні котли. РОЗФУД пропонує електричні машини з нержавіючої сталі, обладнані пневмоциліндрами й вивантажувальними кошиками, що зарекомендували себе як найбільш зручні та ефективні. За бажання суттєво розширити функціональність обладнання, можна придбати варочно-жарочний котел. У ньому можна варити, смажити або тушкувати сировину.

Блокорізки, дебонери та інше обладнання

У розділі «Обладнання для м’ясопереробки» каталогу Rozfood є чимало обладнання, що необхідне на виробництві. Використовуючи блокорізку, можна подрібнити на шматки вагою до 200 г заморожені блоки м’яса, сиру, шоколаду або вершкового масла. За допомогою дебонеру виконують обвалку курячих стегон та гомілок. Розсіл для маринадів готують на спеціальній станції для змішування з 40-літровою лійкою для сипучих інгредієнтів. Запаковані у плівку продукти кладуть на конвеєр тунельної машини. Рухаючись термотунелем, вони занурюються у гарячу воду, під впливом якої відбувається усадка пакувальної плівки. Також є обладнання для інших операцій.