Фото ілюстративне
Домашній одяг завжди буде актуальним, незалежно від віку постояльців та особистих уподобань. Тому якщо доросла людина хоче вибрати собі капці, то не варто забувати і про дітей. Різноманітність дитячих моделей вражає і дитина, з великою ймовірністю, підбере для себе щось барвисте, яскраве і зручне, що дарує комфорт та хороший настрій.

Взуття виготовляється відповідно до чинних стандартів. Застосовуються відповідні матеріали, створюється певна форма та якість одягу. Перш ніж вибрати капці дитячі, необхідно вивчити запити самої дитини, визначити форму, колір і точний розмір. Зробити вибір досить просто, якщо скористатися послугами інтернет-магазину INTERTOP.

Матеріали для капців

Виділяють величезну кількість варіантів на вибір, але є чотири усталені категорії:

  1. Трикотаж. Універсальний матеріал для дітей та дорослих людей. Тапочки досить м'які, підійдуть під будь-який сезон, одночасно зігріють та остудять ногу за рахунок термобалансу. Матеріал пропускає повітря, що виключає утворення грибка та неприємного запаху;
  2. Повсть. Екологічно чистий матеріал досить легкий, хоч і здається дуже щільним. Малюкам буде комфортно пересуватися без додаткового навантаження на ноги. Поверхня повітропроникна та антибактеріальна, гарантується звільнення від вологи всередині;
  3. Велюр. Матеріал також м'який, але міцний та довговічний. Не викликає алергічної реакції і стане в нагоді для використання в будь-який сезон;
  4. Замша. Стійкий та привабливий зовні матеріал, дуже зручний у використанні. Замша без проблем тягнеться, тому капці з цього матеріалу підходять активним дітлахам.

Залежно від сезону додатково можна придбати капці з утеплювачем. Це особливо актуально для холодної пори року, особливо якщо в будинку встановлена ??плитка.

Якими мають бути капці?

Ключовий аспект у виборі – безпека, тому тапочки мають бути протиковзкими, за необхідності повністю закривати ногу та відповідати розміру. Вони не повинні сковувати рухи і тим більше висіти на нозі, інакше дитина може впасти.

Якщо дитина тільки почала ходити і потрібні капці, тоді задник повинен бути щільним і повноцінним. Подібні моделі тапочок не спадатимуть і створять дитині максимальний комфорт. Додаткову зручність можна отримати за наявності невеликого підбора заввишки до 1 см. Тапочки без задника не варто купувати, якщо у дитини спостерігаються якісь проблеми або відхилення.

Коли капці підбираються для вулиці, школи або дитячого садка, потрібна міцна і надійна підошва. Фіксатор додатково убереже від дискомфорту. Також подібні моделі тапочок повинні захистити дитину від холоду та бруду.

Де придбати дитячі капці?

Великий каталог в інтернет-магазині INTERTOP включає будь-які види тапочок під ті чи інші запити. Зручна система фільтрів допоможе зробити вибірку з урахуванням особистих запитів та переваг. Серед виробників можна знайти варіанти від Carter's, Keen Kids, Crocs Kids, UGG Kids, Birkenstock та багатьох інших. Зручна таблиця розмірів спростить підбір, виходячи з довжини стопи та інших параметрів.