У Рівному, на фасаді гімназії №24 встановили меморіальну дошку загиблому Андрію Сторожуку. Урочисто відкрила її сім'я загиблого героя.

Андрій Сторожук народився у селі Забороль. Закінчив Рівненську гімназію №24. Згодом один з київських університетів. Працював на "Рівнеазоті" та з перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт.

Добрий, щирий та працьовитий саме таким залишиться Андрій у пам'яті сім'ї та друзів. Та головне каже дружина він ніколи не здавався.

Багато часу Андрій Сторожук проводив у рідному селі, де мав багато друзів. Хрещена героя розповідає, у них була своя традиція під час зимових канікул.

Старанний та відповідальний учень. Любив навчатися та дізнаватися нове. Так розповідають про загиблого Андрія викладачі гімназії, де навчався герой.

Андрій Сторожук був головним сержантом-командиром першого зенітно-ракетного відділення, зенітно-ракетного дивізіону. На жаль герой помер 26 вересня 2023 року внаслідок вибухової травми. У військового залишилася дружина Людмила та син Олександр.

Читайте також: Загиблому Миколі Коробчуку з Рівненщини просять присвоїти звання Героя України