Звільни книгу від власника і відпустити її в мандрівку. У Рівненській обласній клінічній лікарні запустили міжнародну ініціативу буккросинг. Тобто людина, прочитавши книгу, залишає її у медзакладі, для того, щоб хтось інший міг теж її взяти

До акції доєдналась працівниця медзакладу Анна Мельник. Жінка принесла одну зі своїх улюблених книг, аби її надалі могли прочитати інші люди.

Алла Мельник принесла книгу "Ідоли серця". Розповідає, за останні роки багато хворіла. Твір допоміг впоратися з усім. Тепер хоче, аби книга послужила й іншим.

Одним з ідейних ініціаторів буккросингу в Рівненській обласній лікарні є Руслан Костюкевич. Чоловік каже, загорівся ідеєю, аби люди могли ділитися книгами між собою.

В обласній лікарні відкрили дві локації, де люди можуть як взяти, так і віддати книгу. Нині, колекції перевищує 300 екземплярів. Тут зібрали як українських авторів, так і світові бестселери.

В обласній лікарні хочуть відкрити локації з книгами у всіх корпусах. Усе, аби відвідувачі та пацієнти медзакладу могли доєднатися до буккросингу та у період очікування, прочитати новий для себе твір й передати книгу іншій людині.