Подружжя Новицьких через повномасштабну війну і окупацію Херсону вимушені були покинути свою домівку і вирушити на Рівненщину. Свою любов до читання не полишили і через деякий час у центрі Рівного відкрили свою книгарню. Запросили туди і наших журналістів.

З таким гаслом зустрічає покупців книгарня відкрита Вікторією та Михайлом Новицькими. Через окупацію Херсону, сім'я Новицьких вимушена була покинути свою рідну домівку та свій бізнес. До 24-го лютого у Вікторії та Михайла була найбільша друкарня на півдні України, свій медіахолдинг, 9 газет як регіональних так і Всеукраїнських.

Через медійну діяльність, сім'я Новицьких вирішила вже в перший день повномасштабного вторгнення, покинути Херсон і поїхали на захід України, до родичів Вікторії. привезли пів автомобіля книг.

Сім'я Новицьких вирішила відкрити книгарню, через захоплення Вікторії. Жінка дуже любить читати книги.

Вікторія та Михайло виграли грант на власну справу, що і дало поштовх для відкриття книгарні.

Вікторія обожнює читати книги. За рік прочитує близько ста творів.

Після деокупації Херсону Збройними силами України, сім'я Новицьких поїхала до рідного міста. Михайло розповідає, що емоції від приїзду додому різнилися. З одного боку радів, а з іншого пригнічувало - вулиці Херсону були порожні. Каже, друкарня вціліла, хоча сусідні будинки постраждали від ракетних ударів.

Сім'я Новицьких планує розширювати бізнес. Хочуть заключити контракти з великими видавництвами, відкрити інтернет-магазин. В майбутньому планують відкривати філії. Кажуть, в Херсон повернуться, але не зараз. За будь яких обставин книгарня у Рівному продовжить працювати.

Читайте також: На честь загиблого з Рівненщини, який обороняв Київ, відкрили меморіальну дошку