Чи порушують закон ті, хто мають слідкувати за його дотриманням ? Мешканці будинку на вулиці Степана Бандери у Рівному нарікають на муніципальну варту. Останній виділили приміщення у цьому будинку. Аби воно підійшло під новий офіс - там проводять ремонтні роботи. Мешканці б'ють на сполох. У будинку і так тріщини. Така реконструкція може закінчитись катастрофою. Подробиці у сюжеті.

Тетяна Осіпова - живе у будинку по вулиці Степана Бандери 44. Не так давно у неї з'явилися нові сусіди. Практично увесь перший поверх - відтепер займає муніципальна варта. Аби приміщення підійшло під офіс - тут проводять ремонтні роботи. Зокрема, хочуть на місці ось цього вікна - зробити вхід. У будинку з тріщинами, на думку мешканців, це може призвести до незворотніх наслідків.

Окрім, робіт у самому приміщенні, тут планують і викласти новеньку бруківку на прибудинковій території. Голова ОСББ каже, відразу поцікавились документами, які б підтвердили законність робіт, що проводяться.

Пояснює, проведення робіт згідно цієї класифікації - звужує обсяг потрібних дозволів та не потребує дослідження стану будинку.

На місце викликали і поліцію, правоохоронці відібрали пояснення у представниці департаменту муніципальної варти. У коментарі нашому телеканалу жінка запевнила, усі документи та дозволи є.

Втім роботи тут призупинили. Кажуть, до того часу поки не нададуть мешканцям - підтвердження їх законності та проєктну документацію.

Читайте також: Рівняни відправили на утилізацію 1490 кілограмів відпрацьованих батарейок