Повернули додому і Дмитра Козацького, студента Острозької академії, фотографа за позивним "Орест". Він висвітлював події на «Азовсталі». Завдяки його фото, світ бачив реалії, відвагу та страждання бійців Азову. Виставка його робіт відкрилась і у Рівному. Більше деталей - далі.

"Так виглядає щастя!". Такий допис розмістила у себе на сторінці сестра Дмитра Козацького. Хлопець повернувся з полону і вже обіймається з рідними. Дмитро Козацький боєць полку "Азов". Чоловік разом з побратимами до останнього боролись за "Азовсталь". Під час цього героїчного подвигу, Дмитро фотографував реалії, котрі оточували його. Фотографії пронизують до глибин душі, розповідає куратор виставки.

Катерина Батрак з Маріуполя. Через війну вимушена була покинути рідну домівку. Нині проживає в Рівному. Жінка вирішила відвідати виставку аби побачити фотографії тих, хто боронив її рідне місто.

Дмитро до останнього боронив Маріуполь, у травні потрапив у полон до російських загарбників. 21 вересня Дмитра та його побратимів обміняли. Чоловік врешті повернувся до своєї сім'ї.

Дмитро ще з дитинства захоплювався фотографією. Неодноразова отримував нагороди, зокрема золота медаль міжнародного конкурсу репортерської фотографії «Live press FOTO». Виставка " Азовсталь. Світло переможе", діятиме у Рівному ще 3 тижні. Сподіваємось побачити на ній і самого автора робіт.

Читайте також: Рівненський спецпризначенець Ігор Марков загинув, захищаючи Україну у Запорізькій області (ВІДЕО)