Територіальна оборона Рівненщини отримала понад 1500 бронежилетів. Закупили їх за кошти обласного бюджету за співфінансування тергромад на суму 27 млн грн. Більше про це дивіться у сюжеті.

 57 громад області виділили кошти на закупівлю військового обмундирування. Рівненська обласна військова адміністрація закупила 1556 бронежилетів з Туреччини на суму 27 млн грн.

З початку війни на тероборону у місті Рівне було виділено понад 6 мільйонів гривень. З них 2 млн грн направлено Рівненській ОВА, як субвенція на військові боєприпаси.

Найбільше коштів на закупівлю бронежилетів після Рівненської виділила Боремельська територіальна громада.

Крім того, в Малинській тергромаді, а саме в селі Яринівка, яке знаходиться на автодорозі Старокостянтинів-Рівне-Городище планують створити центр безпеки. Для цього, ГУ ДСНС передало громаді рятувальний автомобіль.

Зокрема, 606 бронежилетів отримала 104 бригада територіальної оборони. Також, бригаду укомплектували супутниковими платформами Starlink, потужними павербанками та Wi-Fi-роутерами. До слова, найближчим часом в область надійдуть ще 1554 закуплені каски. Вони будуть передані за таким же принципом. 

Читайте також: На Рівненщині запрацюють табори, де оздоровлення буде безпечним