Фото ілюстративне
Управлінням праці та соціального захисту населення проводиться прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендій міського голови соціально-активним жителям Рівненської міської територіальної громади з інвалідністю.

На здобуття стипендії міського голови можуть висуватися кандидатури соціально активних жителів Рівненської міської територіальної громади з інвалідністю, незалежно від віку, групи інвалідності та нозології захворювання, які у поточному або за попередні два роки досягли успіхів у: творчо-мистецькій діяльності, спортивно-масовій діяльності, громадській діяльності, соціальній діяльності тощо.

Щорічно призначається 15 стипендій міського голови, з яких 5 - для осіб з числа дітей з інвалідністю віком до 18 років та 10 - для осіб з інвалідністю, які досягли 18 річного віку.

Висунення кандидатур на здобуття стипендії здійснюється громадськими організаціями (об’єднаннями) людей з інвалідністю, що зареєстровані та діють на території Рівненської міської територіальної громади, а також організаціями, підприємствами, установами та іншими громадськими організаціями (об’єднаннями) Рівненської міської територіальної громади.

Організація може висунути по 1 кандидатурі на призначення стипендії міського голови відповідної вікової категорії (1 дитина з інвалідністю та/або 1 особа з інвалідністю).

Організація, яка висунула кандидата на здобуття стипендії міського голови, подає наступні документи, які підписані керівником та завірені печаткою:

  • мотивоване подання, в якому зазначаються відомості про кандидата в стипендіати (прізвище, ім’я та по батькові);
  • протокол засідання організації про висунення кандидата на здобуття стипендії міського голови;
  • коротку біографію;
  • інформацію про його досягнення і здобутки (у поточному або за попередні два роки у творчо-мистецькій діяльності, спортивно-масовій діяльності, громадській діяльності, соціальній діяльності, тощо та копії підтверджуючих документів);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • копія паспорта громадянина України/ свідоцтва про народження (перша, друга сторінки та сторінки із зазначенням відомостей про реєстрацію місця проживання);
  • копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності;
  • згода на обробку персональних даних.

Пакет документів подається до 01 грудня 2021 року за адресою: вул. Соборна, 12 каб. 21, м. Рівне, Рівненська область, 33028 (контактна особа: начальник відділу соціально – побутового обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Ігнатова Анна Борисівна, тел. 0978148454.

За інформацією Рівненської міської ради

Читайте також: Громадський транспорт Рівного перевіряють на готовність до зими (ФОТО)