17 і 18 серпня – Місяць у фазі спаду. Це період, коли в будинку будуть панувати гармонія, мир і спокій. Використовуйте цей час для усамітнення або спілкування з близькими. Небажані будь-які сварки та з'ясування стосунків. 19 серпня – молодий Місяць. Поставте свої інтереси на перше місце в цей день. Нікому не йдіть на поступки, відстоюйте власну думку. З 20 по 23 серпня – Місяць у фазі росту. На роботі вас чекає кар'єрний ріст, вдасться реалізувати плани, які раніше здавалися нездійсненними.

Овен
 
Будьте готові до авантюр, які будуть чекати вас на кожному кроці. При виникненні спірних питань порадьтеся з ким-небудь, не покладайтеся лише на себе. У вихідні відпочиньте від роботи і проведіть час з друзями, особливо якщо ви давно не бачилися.
 
Телець
 
Вам доведеться проявити винахідливість, щоб все встигнути в зазначений період. Дім і родина виявляться занедбані, зате ви встигнете зробити все інше! Не дивуйтеся, якщо перед вами зараз відкриються нові перспективи. Погоджуйтеся на будь-які пропозиції.
 
Близнюки
 
Продовжуйте рухатися в напрямку, який ви для себе вибрали. Ваші думки будуть наповнені мріями, але поки їх здійснення неможливо. У цей період ви будете схильні приймати спонтанні рішення. На жаль, деякі з них виявляться невірними.
 
Рак
 
Приготуйтеся ходити на побачення: пропозицій надійде відразу кілька. Але шанувальників вибирайте прискіпливо! Будь-яке рішення, що стосується грошей, має бути зважене кілька разів.
 
Лев
 
Випадковості не випадкові - це зараз про вас. Звертайте увагу на знаки, і вони вкажуть вам подальший шлях. Любов в цей час вийде на перший план. Навіть деякі робочі питання вип. відкладете. Але повірте, воно того варте!
 
Діва
 
Період гарний для здійснення будь-яких угод з нерухомістю. Особливо вигідно зараз її купувати. Намагайтеся не брати грошей у борг: повертати потім буде складно. Бережіть горло: погода практично не залишить шансів не захворіти. Відразу ж починайте лікуватися!
 
Терези
 
Постарайтеся  на цьому тижні спілкуватися тільки з приємними вам людьми. Не варто підпускати до себе близько тих, хто може зіпсувати вам настрій. Відпочинок на природі - кращий вибір для вихідних в даний період.
 
Скорпіон
 
Голова буде йтиобертом від великої кількості справ і завдань. Побудуйте плани і поставте собі дедлайни: так буде легше. У період з 19 по 23 серпня вас чекає нагорода. Вона може бути виражена як в матеріальному еквіваленті, так і духовному.
 
Стрілець
 
Сумніви і страхи зараз доведеться залишити позаду. Вони вам будуть тільки заважати в нових починаннях. Родичі можуть згущувати фарби, тому поки не розповідайте їм про труднощі. Не забудьте поспілкуватися з дітьми - вони нудьгують і чекають вашої уваги.
 
Козеріг
 
Постарайтеся отримати вигоду зі спілкування з людьми, які будуть зустрічатися вам в даний період. А ось з близькими будьте напоготові: вони можуть підвести в самий невідповідний момент. 17 або 18 серпня можна поговорити по душам з людиною, з якою виникло непорозуміння.
 
 
Водолій
 
Не переживайте через помилки, які, можливо, доведеться зробити зараз. Пізніше у вас з'явиться шанс все виправити. Якщо вам подобається якась людина, скажіть їй про це. Не бійтеся в ці дні проявляти ініціативу. Нехай краще вас помітять, ніж не звернуть уваги.
 
Риби
 
Сварок з коханою людиною зараз буде не уникнути, навіть не намагайтеся. Просто дайте один одному час охолонути. На роботі можуть виникнути проблеми через вашу неуважність. Деякі справи доведеться переробляти по кілька разів. Будьте готові до переробок.