Деяким знакам Зодіаку астрологи не радять навіть намагатися будувати відносини, адже це буде марна трата часу та сил.

 Овен і Козеріг

Один порушує правила, другий їх створює. Овен керується моментом і не намагається контролювати свої емоції, холодний і стриманий Козеріг здатний звести його з розуму.
 
Телець і Водолій
 
Ви занадто різні люди, ось і все. Телець проявляє себе душевним і теплим коханцем, а для Водолія ці ніжності нічого не значать.
 
Близнюки і Скорпіон
 
Ці люди незмінно приваблюють один одного, Скорпіон для Близнюків буде таємничим мандрівником, а Близнюки заманять в свої тенета Скорпіона своїми енергією та ентузіазмом. Але зовсім скоро обидва зрозуміють, що проживають абсолютно різні життя.
 
 
Рак і Стрілець
 
Для Рака Стрілець стане справжнім ураганом активності, такий темп його дуже швидко почне стомлювати. Стрілець же зіткнеться з непідйомною ношею у вигляді свого партнера, якому нічого не цікаво.
 
Лев і Риби
 
Замріяні Риби точно зачарують Лева, проте незабаром останньому почне серйозно набридати таємничість партнера. Лева буде занадто багато в цих відносинах, а Риби втратять можливість побути наодинці.
 
Діва й Терези
 
Діві потрібна визначеність у всьому, а Терези воліють перебувати в невизначеності за замовчуванням, даючи собі можливість варіативності.