Зірки визначають наш характер і навіть сексуальний темперамент. Одних вони наділяють чуттєвістю, інших роблять справжніми егоїстами в ліжку. Яких коханців краще уникати?

Астрологи виділяють три антисексуальні знаки Зодіаку серед чоловіків.

Рак

Раки можуть бути прекрасними батьками і сім'янинами, але коханці з них нікудишні. Вони вважають себе чудовими в ліжку. Вони хочуть ласк і оргазму, а натомість нічого не дають. Вони думають тільки про себе і своє задоволення. Частенько вони уникають інтимної близькості, вважаючи секс неважливим заняттям. І вже краще провести час з користю, ніж в обіймах другої половинки.

Близнюки

Чоловіки-Близнюки - чарівні хлопці. Вони легко можуть запаморочити голову жінці. Але коли справа доходить до ліжка, тут жінку очікує справжній сюрприз. Справа в тому, що вони вважають, що домоглися свого і не виявляють жодної майстерності в ліжку. Секс стає нудним і рутинним, а жінка швидко розчаровується.

Лев

Велелюбний Лев настільки егоїстичний і самозакоханий, що в сексі піклується тільки про себе. Йому важливо отримати задоволення в ліжку за всяку ціну. А те, що поруч ще хтось є - йому це просто не цікаво. Іноді у нього спалахує «альтруїзм» і тоді він влаштовує партнерці фантастичну ніч. Але це буває значно рідше, ніж хочуть дівчата. І тільки для того, щоб довести самому собі, що він - чудовий коханець.